Toni Grecu, internat in spital cu Covid. Cum se simte fondatorul grupului Divertis

Toni Grecu este internat cu Covid-19 la Institutul ”Matei Bals” din Capitala.

Cristina Grecu, sotia artistului de la Divertis, prima declaratie

”Este internat de 5 zile la Spitalul ”Matei Bals”. Este pe salon si primeste tratamentul corespunzator. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensiva. Acum se afla intr-o stare ameliorata fata de cea din momentul internarii.

A avut simptome, dar dupa o saptamana au devenit mai serioase. Am decis atunci sa mearga la spital, a fost internat pentru monitorizare si tratament. Acum se afla intr-o stare ameliorata fata de cea din momentul internarii. Evolueaza spre bine.

Publicitate

Tot timpul si mi-a spus ca este ok si se simte bine. Ii este foame mai tot timpul. Mi-a transmis ca este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toti ceilalti colegi ai sai de salon”, a spus Cristina Grecu pentru Libertatea.

Ce spunea Toni Grecu la inceputul pandemiei

„Referitor la telemunca. Eu plec in fiecare dimineata de acasa din reflex. Ma duc in parcare, iau masina si ma duc la munca. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Ma plimb prin oras, ma uit la cladirile de birouri care-s goale acuma si imi imaginez ce frumos era cand erau pline de viata, cu oameni frumos imbracati, barbatii cu cravate si femeile cu tocuri, intrand veseli dimineata si iesind tristi seara. Nu mai ai tu o sueta, un chiul, o gluma, o hartuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care sa vii mort”, spunea Toni Grecu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.