Veste trista despre Monica Pop: “Vin de la perfuzie. Si va rog frumos sa nu spuneti ceva ce nu stiti.”

Medicul Monica Pop a marturisit marti seara, la Antena 3, ca ca inca mai face sedinte de chimioterapie, dupa circa sapte ani de la depistarea cancerului de colon.

“Vin de la perfuzie. Si va rog frumos sa nu spuneti ceva ce nu stiti. Niciunul, niciodata(…) Sunt persoane oncologice care fac acest tratament toata viata, atat cat o au. Eu am intrebat cat tip mai fac si mi-au spus ani si ani. O sa vedem”, a Monica Pop, aratand si locul de langa umar unde avea semnul de la perfuzie.

Cu circa sapte ani in urma, Monica Pop a fost diagnosticata cu cancer de colon, desi nu prea a a avut simptome, dupa cum a declarat medicul oftalmolog.

“Am facut soc anafilactic la unul din citostatice”

Fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala s-a tratat si, dupa ce a suportat tratamentele grele si a revenit repede la pacientii de la spital, medicul a suferit o recidiva a cancerului, dupa trei ani.

De asemenea, la una dintre sedintele de chimioterapie, medicul Monica Pop a suferit o reactie alergica severa si le-a cerut ajutorul colegilor oncologi, ca sa intervina cu injectii pentru a depasi socul anafilactic.

Citeste si articolul :   Monica Pop, reactie dura: „Este o lovitura! N-am crezut ca se poate intampla asa ceva"

Acesta este si adevaratul motivul pentru care acum nu ar vrea sa se vaccineze impotrova coronavirusului.

Autor