Doliu in Romania. S-a stins la doar 21 de ani. Boala crunta i-a fost descoperita dupa o accidentare banala

Este doliu in lumea sportului din Romania. Georgiana Onea, o tanara fotbalista care a jucat la FC Onesti, a decedat la doar 21 de ani. In urma cu doi ani si jumatate, tanara a fost operata la Roma de un cancer osos.

Georgiana a aflat ca are cancer osos dupa o accidentare banala, la glezna

Tanara a invatat in Adjud, la Colegiului Tehnic „Gheorghe Bals”. Acesteia i-a placut foarte mult fotbalul si de aceea s-a inscris la formatia feminina FC Onesti.  Dupa o accidentare la fotbal a descoperita ca ara o boala crunta.

Pe 7 mai 2017, in timpul meciului dintre FC Onesti si Venus Maramures, Georgiana a fost lovita in glezna. s-a gandit ca este vorba doar despre o accidentare banala. Din pacate, nu a fost asa. In urma investigatiilor , diagnosticul a fost unul crunt: Sarcomul Ewang. Adica un cancer osos.

Familia tinerei nu dispunea de toata suma necesara unei operatii in Italia, astfel ca mai multe persoane s-au implicat in adunarea fondurilor necesare pentru ca interventia sa fie efectuata la Roma, la clinica Regina Elena.

Operatia a fost efectuata in iulie 2018, dupa ce inainte a fost internata o perioada lunga la Spitalul Municipal din Bucuresti, la “Oncologie”. Medicii italieni au spus ca totul a iesit bine si ca sunt multumiti de rezultat, asa ca Georgiana spera sa-si reia viata normala de dinainte, scrie ziaruldevrancea.ro.

Anul trecut, pe 13 martie, Geogeana Onea a postat un mesaj pe contul ei de Facebook:

”Ai lucruri mai importante de facut decat sa iti plangi de mila, zbierand ca viata a fost nedreapta, ca inca iti este greu si ca meritai mai mult. Tu nu ai venit in lume ca sa obtii ceva ori pentru a deveni altcineva decat esti. Nu ai venit cu sacosa goala ca sa iti faci cumparaturi si nu vei lua nimic cu tine. Esti un sac cu daruri pe care le imparti oamenilor in mod neconditionat, adica fara a le masura meritele”

In ultima sa postare pe contul de Facebook , Georgiana,  le-a transmis cuvinte si ganduri emotionante prietenilor care -o felicitasera de Anul Nou:

”Buna dragii mei, vreau sa le multumesc din suflet tuturor celor ce si-au facut timp si care v-ati gandit la mine prin a-mi ura” La multi ani! “si multe alte ganduri minunate. Multumesc lui Dumnezeu din suflet ca existati in viata mea si ca imi faceti mereu zilele mai frumoase si de multe ori mult mai usoare! In mintea mea sunt multe alte cuvinte ce mi-as dori sa vi le transmit, dar ma voi opri aici din motiv de-a nu va plictisi! Sunteti atat de minunati oameni buniVazandu-va gandurile minuate transmise in privat, imi dau seama cat de mult insemn pentru voi, si pentru asta mi-ati transmis emotii greu de stapanit! Dumnezeu sa va dea sanatate si fericire! Ceea ce-mi doriti voi mie, asemenea va doresc si eu voua! Va doresc un An Nou Fericit alaturi de cei dragi voua! Dumnezeu sa va binecuvanteze Sunt fericita ca va am alaturi de mine cu gandul si sufletul.”

Citeste si articolul :   Ministerul Educatiei a facut anuntul. Mai multe scoli trec in online. Iata cum se va invata in fiecare localitate

Lacrimi si durere dupa disparitia tinerei.

”Cand am plecat la drum eram foarte increzatori, Dumnezeu ne-a dat sperante si sufletul nostru era plin de bucurie. Acum, el a ales ca e mai bine sa mergi la ingeri pentru ca avea nevoie de un suflet curat, frumos si bun ca al tau! Draga noastra Georgiana Onea, mereu ramai in sufletul si mintea noasta! Iti promit ceea ce am vorbit, ca acel turneu va fi mereu in Adjud, pentru a ne aminti de tine! Drum bun spre ingeri si Dumnezeu sa te odihneasca!”, a transmis profesorul de sport Marian Draghici, de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Bals” (unde a fost eleva si Georgiana), care s-a implicat in organizarea actiunilor umanitare in sprijinul Georgianei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.