Doliu in sportul romanesc. S-a stins sub privirile ingrozite ale prietenilor sai, la doar 22 de ani.

Doliu in sportul romanesc. Sorin Boje, un tanar fotbalist in varsta de numai 22 de ani, s-a inecat sub privirile ingrozite ale prietenilor sai, la Balastiera Apa, dupa ce a sarit in apa, de pe hidrobicicleta, fara sa stie sa inoate.

Tanarul fotbalist din Seini, judetul Maramures, a mers, ieri dupa-amiaza, cu cativa prieteni, la complexul Balastiera Apa din Satu Mare, pentru a se relaxa. Tinerii au inchiriat o hidrobicicleta si au pornit pe lac.

Potriviit martorilor, tinerii ascultau muzica la o boxa si consumau alcool. De asemenea, niciunul dintre ei nu purta vesta de salvare.

Publicitate

Desi nu stia sa inoate, tanarul fotbalist s-a aruncat in apa si nu a mai iesit la suprafata. Doar unul dintre prietenii sai stia sa inoate. Acesta a sarit sa-l caute, dar nu l-a gasit.

Publicitate

Sorin s-a inecat sub privirile prietenilor sai. Acestia au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112 pentru a cere ajutorul pompierilor si scafandrilor.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 2.520 cazuri noi si 41 de decese in ultimele 24 de ore

Sorin Boje juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, in seria SUD.

Echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Somes” al judetului Satu Mare l-au cautat pe tanar cu o barca, insa nu l-au gasit.

In aceasta dimineata, la Balastiera Apa au ajuns scafandri din Bihor si Cluj pentru a-l cauta pe tanarul fotbalist care s-a inecat.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.