Victor Ciutacu, reactie dura la adresa celor care sustin ca presa primeste bani pentru promovarea vaccinarii: „Inca exista prosti, insista in a pune rahat pe clanta”

Reactie dura a lui Victor Ciutacu. Jurnalistul a explicat ca toate clipurile publicitare sunt difuzate gratuit la solicitarea CNA si acuza ca desi unii stiu acest aspect, fac acuzatii nefondate din rautate gratuita.

„Inca exista prosti plini de convingeri de nestramutat care insista ca ne plateste guvernul sa promovam vaccinarea in masa. Cum sa le explici putinteilor la minte, pe intelesul lor, ca spoturile pe care le vad ei pe tv sunt difuzate gratuit, la solicitarea politicoasa a CNA, in regim de utilitate publica? Mi-e teama ca e imposibil. Sigur, exista si specia ticalosilor, care stiu adevarul, dar insista in a pune rahat pe clanta.

Altfel, daca ar fi cum zic prostii si ticalosii, asta ar fi primul guvern din lume injurat pe bani de toata presa pentru modul lamentabil in care se deruleaza campania de imunizare in masa a lu’ Peste Prajit…

P.S. Din faimoasele 40 de milioane de euro (dupa unii inepti, chiar 50) cu care ne-a mai “cumparat” o data stapanirea sa promovam prin clipuri publicitare binefacerile mastilor de protectie, inca nu s-a ajuns la plata”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.