Lovitura pentru soferii din Sectorul 5, care stau la bloc. Garajele vor fi daramate

Anunt important pentru romanii care locuiesc la bloc in Bucuresti. Primaria Sectorului 5 trebuie sa ia masuri. Astfel, garajele construite ilegal vor fi daramate.

Primaria Sectorului 5 a inceput deja somarea persoanelor care detin o astfel de proprietate.

Conform unui comunicat de presa transmis de Primarie, primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu a dispus ca politistii locali din cadrul Serviciului Disciplina in Constructii sa se deplaseze in teren in vederea verificarii respectarii prevederilor legale a constructiilor de tip garaj din strada Uranus nr. 98, bloc U8.

In urma controalelor efectuate, acestia au constatat foarte multe nereguli. Potrivit comunicatului, au fost gasite mai multe garaje, copertine si alte amenajari cu destinatia de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucuresti pe raza Sectorului 5.

Publicitate

Publicitate

Tot in comunicat se precizeaza ca garajele, dar si alte amenajari cu o astfel de destinatie vor fi desfiintate pe cale administrativa, in acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii cu modificarile si completarile ulterioare, urmand ca pe acelasi amplasament sa fie amenajate noi locuri de parcare.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Inca 19 cazuri confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 158. Unde au fost descoperite

„Acestea vor fi desfiintate pe cale administrativa, in acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii cu modificarile si completarile ulterioare, urmand ca pe acelasi amplasament sa fie amenajate noi locuri de parcare. Serviciul Disciplina in Constructii va continua efectuarea de verificari in vederea identificarii tuturor constructiilor tip garaj edificate fara autorizatii de construire pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucuresti pe raza sectorului 5”, se arata intr-un comunicat.

In ceea ce priveste numarul bucurestenilor vizati de noua masura, potrivit primelor estimari, pe locul in care sunt aproximativ 20 de garaje, vor putea fi construite in jur de 40 de noi locuri de parcare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.