Mercedes-Benz EQA va debuta pe 20 ianuarie

Vor exista mai multe versiuni, incepand cu motorul unic EQA 250. Mercedes-Benz a prezentat pe 15 ianuarie o noua imagine a interiorului viitorului model crossover compact SUV EQA complet electric , programat lansare pe 20 ianuarie 2020.

Acest nou model (un model partener GLA), este deja in productie la uzina de la Rastatt, Germania si ar trebui sa fie disponibil in reprezentantele europene inca din primavara anului 2021. In viitor, va fi produs si la uzina de la Beijing, China (pentru piata locala).

Mercedes-Benz a spus ca la inceput va fi introdusa versiunea cu un singur motor EQA 250 cu o putere de 140 kW.

In viitor, vor exista versiuni suplimentare, mai capabile, cu putere de peste 200 kW (valoarea exacta nu a fost dezvaluita) si tractiune integrala (motor dublu).

„Noul EQA preia toate caracteristicile pozitive ale modelului sau GLA si le combina cu o transmisie electrica extrem de eficienta. Cu o putere de 140 kW, EQA 250 demonstreaza modul in care marca prevede o mobilitate electronica adaptata pentru nevoi diverse ale grupurilor tinta tinere, din oras. Dupa lansarea pe piata, vor urma succesiv niveluri de putere de pana la peste 200 kW, precum si o varianta cu tractiune integrala. ”

Citeste si articolul :   Xiaomi creează un incarcator wireless de 80 W, incarca bateria în doar 19 minute

Producatorul german a subliniat ca sistemul de navigatie standard va propune cele mai rapide rute, tinand seama de simularile in curs de desfasurare si opririle de incarcare necesare, topografia si vremea.

Este minunat ca Mercedes-Benz a dezvoltat astfel de caracteristici, nu numai pentru EQA, ci si pentru intreaga familie de EQ – in expansiune rapida.