EXCLUSIV! Unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania, dr. Andrei Laslau, s-a vaccinat in direct. Primele declaratii

A inceput a doua etapa de vaccinare anti-Covid. Astazi s-a vaccinat presedintele Klaus Iohannis.  Tot astazi s-a vaccinat si cunoscutul medic Andrei Laslau. Doctorul a vorbit despre vaccin in exclusivitate pentru FABRICATINROMANIA

Ce spune medicul despre vaccin:

– Cum va simtiti dupa administrarea primei doze de vaccin?

Dr. Andrei Laslau: “Sincer, nu am simtit nimic deosebit. Nici macar intepatura nu am simtit-o. Se vede, doar filmam live pentru urmaritorii mei de pe Facebook . Nu am simtit vreun disconfort nici in urmatoarele 5 minute si nu am avut nici un fel de efect advers imediat.”

Publicitate

– Ce ne puteti spune despre reactiile adverse ale acestui vaccin?

Dr.Andrei Laslau: Reactiile adverse la vaccinul anti Covid pe care mi l-am facut sunt relativ bine cunoscute prospectul este public. Momentan nu am avut niciun fel de reactie adversa. Trebuie sa treaca perioada de urmarire de la 24 la 48 de ore sa vad daca o sa am atat efecte adverse locale, dar si generale.

Citeste si articolul :   Cum se simte Florin Citu dupa vaccinul anti-Covid

De exemplu daca o sa am umflatura sau durere la locul unde a fost facuta injectia dac-o sa am febra, frisoane, dureri articulare sau lucruri de genul asta, dar trebuie sa asteptam un pic sa vedem daca o sa se intample. Eu banuiesc ca n-o sa se intample. La reactii adverse mai grave nu ma astept pentru ca nu ma stiu alergic la vaccinuri sau la componente din vaccinuri. Am facut multe vaccinuri la viata mea si n-am avut niciodata niciun incident advers major.

Trebuie trecute in prospect pentru ca oamenii sa fie pe deplin informatii, inclusiv efectele adverse foarte rare. Este important de stiut ca orice medicament inclusiv banala aspirina, paracetamol si algocalmin pe care cei mai multi dintre noi le iau ca pe bomboane pentru diverse dureri de masea, de cap…etc, au daca te uiti in prospect niste efecte adverse rare si extraordinar de grave.  Cand vine vorba despre acele pastile nimeni nu-si mai face griji referitoare la efectele adverse, dar  vad ca nu mai despre un vaccin care ar putea sa termine nenorocita asta de pandemie isi face lumea probleme de cele mai multe ori nejustificate.

Citeste si articolul :   Ce este infarctul miocardic, cauza decesului actorului Costin Marculescu. Simptome si cauze

– Ce le transmiteti romanilor?

Dr. Andrei Laslau: “M-am vaccinat anti Covid cu vaccinul Pfizer Si consider ca vaccinarea este primul pas spre normalitate acea normalitate in care dispar mastile, dispar barierele dintre oameni in care putem sa ne serbam zile de nastere putem sa ne serbam copiii putem sa ne serbam fratii putem sa ne serbam parintii in care putem sa fim din nou apropiati.

Din punctul de vedere al stiintei din spatele vaccinul acesta este o capodopera stiintifica si un rezultat extraordinar al intelegerii de catre cercetatori a unor mecanisme extraordinar de dificile.

La ora aceasta, cele mai luminate minti de pe planeta aceasta incearca sa scape omenirea de pandemie. Daca vreti, vaccinul este un dar de la Dumnezeu ( prin cercetatori ) pentru a reveni la o viata normala. Multi oameni nu cred in stiinta, dar stiinta crede in ei, si functioneaza.”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.