Vestea trista a zilei. S-a stins din viata Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a decedat la 62 de ani, potrivit Realitatea Plus. Acesta a fost ministru in Guvernul Ponta, manager al Circului Globus si candidat la alegerile prezidentiale din 2019.

Starea de sanatate a fostului actor s-a agravat foarte mult in ultimele zile

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul ‘Sfantul Pantelimon’ din Capitala infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La doua zile distanta, deja, era dus la Terapie Intensiva in stare grava.

Bogdan Stanoevici adecedat in aceasta dimineata.

Barbatul a fost supus recent si unei interventii prin care i-au fost pusi plamanii in repaos total timp de 7 pana la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se facea doar mecanic. Plamanii actorului erau afectati aproape integral, iar medicii l-au operat de urgenta pentru a-l stabiliza.  Medicii au fost rezervati in privinta sa.

Publicitate

Pe data de 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Bucuresti, iar in momentul de fata se afla internat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe interventii chirurgicale.

“Aceste doua saptamani sunt critice, insa medicii spera ca plamanii afectati aproape integral sa redevina functionali. In continuare, este in stare grava”, au declarat surse medicale la acel moment.

Bogdan Stanoevici a fost intubat pe data de 16 decembrie, in stare grava, iar dupa doua zile a fost mutat pe sectia ATI, unde s-ar fi ales si cu o infectie nosocomiala

La inceputul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara ca nu poarta masca de protectie impotriva infectiei cu coronavirus pentru ca este ”sanatos”. Acesta afirma ca si-a facut lunar testul anti-COVID, iar toate au iesit negative.

”Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de alta parte, am purtat-o acolo unde eram obligat sa o fac, pentru ca eu sunt un respectuos al legii si mi-a iesit un herpes. Imi pare foarte rau ca va dau din casa, dar in momentul in care as pune masca s-ar produce o infectie si chiar nu am timp de infectii in acest moment”, spunea atunci Bogdan Stanoevici, potrivit Antena 3.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.