Bogdan Stanoevici, in coma.

Actorul Bogdan Stanoevici se afla in coma. Acesta se afla internat la Spitalul Sfantul Pantelimon, din Capitala. Diana Sosoaca a confirmat informatia.

Actorul Bogdan Stanoevici (62 de ani), fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni si fost candidat la Presedintia Romaniei, in 2019, se afla internat la Terapie Intensiva, la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Bucuresti. Actorul fusese depistat cu coronavirus, dar starea sanatatii sale s-a agravat din cauza unei infectii nosocomiale capatata in spital.

Diana Sosoaca, in direct la Romania TV.

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se afla in coma de aseara (n.r. sambata). A luat o infectie nosocomiala… Copilul lui a venit deja din Franta. Deja mor prea multi oameni in spitale, prea multi oameni sunt in coma si nu ar trebui sa fie”, a declarat Diana Sosoaca.

Bogdan Stanoevici, impotriva mastii de protectie

La inceputul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici spunea ca nu poarta masca de protectie impotriva infectiei cu noul coronavirus pentru ca este ”sanatos”.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Inca un caz de coronavirus confirmat. Bilantul ajunge la 45. Cine este persoana infectata

”Pentru a evita speculatiile ulterioare si atacurile inutile, va spun eu acum – faptul ca nu port masca este in primul rand pentru ca sunt sanatos. Si aici il citez pe ministrul Sanatatii, care a spus ca masca o poarta oamenii bolnavi, oamenii sanatosi nu o poarta. Am facut in fiecare luna cate un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de alta parte, am purtat-o acolo unde eram obligat sa o fac, pentru ca eu sunt un respectuos al legii si mi-a iesit un herpes. Imi pare foarte rau ca va dau din casa, dar in momentul in care as pune masca s-ar produce o infectie si chiar nu am timp de infectii in acest moment”, declara atunci Bogdan Stanoevici.