S-a stins fulgerator la doar 43 de ani: “A facut misto de Corona si de masca. Mai putin in ultimul sau mesaj din spital de acum 3 zile. “

S-a stins fulgerator la doar 43 de ani. A incetat din viata Ionut Campean, capitan in cadrul Jandarmeriei Sibiu. In varsta de 43 de ani, Ionut a pierdut, lupta cu virusul SARS CoV -2. Barbatul era internat la Spitalul Judetean Sibiu din data de 23 octombrie, anunta reprezentantii prefecturii. Cu numai trei zile in urma barbatul posta pe pagina sa de Facebook cat de grea este lupta cu aceasta boala. „Protejati-va cat puteti. Eu lupt de 5 zile si n-am castigat nimic inca in lupta cu boala!”.

“Pe 15 septembrie facea glume: ”Cainii latra la toti oamenii cu masca! normal! pana si cainii stiu!”

Pe 2 octombrie intreba: ”Cat de saraci sunteti, ma, sa luati bani sa ziceti ca aveti corona?”
Pe 12 decreta: ”Pentru cei cu creieru’ la ei viata merge inainte…pentru restu masca”
Pe 25 scria pe patul de spital: ”O boala mai grea ca acest covid cred ca doar tratamentul de cancer il intrece. este o lupta groaznica. Protejativa cat puteti”
Pe 28 a murit. Fie-i tarana usoara!”

“Ionut Campean a facut misto de Corona si de masca. Mai putin in ultimul sau mesaj din spital de acum 3 zile. Astazi a murit de COVID. Poate un share nu ar strica… Ma gandesc ca ar putea salva niste vieti. Sau nu…”

 

„Un jandarm in varsta de 43 de ani, din pacate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat in 23 octombrie prin UPU pe sectia de boli infectioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului si resurselor disponibile pe sectie. Evolutia insa a fost una nefavorabila, pacientul avand afectare pulmonara masiva, confirmata de examinarea CT. In cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a spus Andreea Stefan, purtator de cuvant al Prefecturii Sibiu.

In urma cu trei zile, barbatul posta pe pagina sa de socializare un mesaj in care spunea cat de grea este lupta impotriva COVID.

„O boala mai grea ca acest COVID cred ca doar tratamentul de cancer il intrece. Este o lupta groaznica. Protejati-va cat puteti. Eu lupt de 5 zile si n-am castigat nimic inca in lupta cu boala!”, scria capitanul pe pagina de socializare.

Citeste si articolul :   Monica Pop: Ce trebuie sa porti, pe langa masca de protectie.

Colegii din jandarmerie deplang moartea capitanului si spun ca sunt alaturi de familie in aceasta grea incercare.

„O veste trista ne-a cutremurat pe toti in aceasta dimineata. Colegul nostru, capitan Campean Ionut a incetat din viata. Jandarmul era internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu fiind confirmat pozitiv in urma testarii SARS-Cov-2, in data de 23 octombrie a.c. Suntem alaturi de familia indurerata si resimtim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nadejde si a unui om bun. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, transmite Lt. Picioiu Floriana.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.