Exclusiv! Luna Noua 13-15 ianuarie: Ce ne va aduce prima Luna Noua in 2021

Luna Noua 13-15 ianuarie! Astropsihologul Valentina Vittrok povesteste despre impactul lunii noi asupra fiecaruia dintre noi in mod individual si asupra vietii pe Pamant in ansamblu .

Zilele lui Hecate

In primul rand, este important sa ne amintim ca orice luna noua – si cea actuala in acest caz nu face exceptie – sunt zilele lui Hecate, care se mai numesc si satanice, cand nu exista luna pe cer. Mai exact, exista, dar nu este vizibila de pe Pamant. Intr-un astfel de timp, fortele raului domnesc suprem, ceea ce nu are cel mai bun efect asupra psihicului uman, aducand oamenii la depresie si lipsindu-i de forta fizica. Zilele Hecate necesita intotdeauna precautie suplimentara, deoarece exista o mare probabilitate de a intra intr-o situatie de urgenta, de a deveni victima unei fraude sau de a fi inselati.

Forta lui Pluto

Cu toate acestea, luna noua actuala are propriile sale caracteristici. In primul rand, aceasta se refera la prezenta si impactul lui Pluto, motiv pentru care forta lui Pluto se alatura lunii noi in Capricorn. Acest aranjament al luminilor vorbeste despre posibilitatea unei presiuni care va fi exercitata asupra oamenilor la toate nivelurile – de la stat la personal si familial. Exista, de asemenea, o mare probabilitate de manifestare a puterii multimii, diverse tipuri de manipulari si transformari. Una dintre soiurile acesteia din urma este moartea, care, din pacate, in ciuda plecarii lui Marte din zodia Berbec si trecerea la zodia Taurului, este inca un oaspete frecvent pe Pamant.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 iunie 2023. Racul trebuie sa se puna pe primul loc

Steaua Altair

Impactul imediat asupra lunii noi actuale va fi faptul ca la inceputul lunii ianuarie, Saturn, care se afla acum in Varsator, a trecut de steaua Altair din constelatia Vultur. Datorita lui Altair, o mare parte din secret devine clar: de exemplu, o persoana incepe sa inteleaga care este motivul actiunilor sale – nu intotdeauna rezonabil si corect, si explica de ce, figurativ vorbind, calca intotdeauna pe acelasi grebla.

Altair „priveste” procesele si evenimentele ca si cum ar fi de sus, de la o inaltime, datorita careia le puteti vedea nu in parti, ci in ansamblu si sugereaza, de asemenea, cum sa interactionati cu ele. In plus, energia puternica a Altairului da curaj atat oamenilor, cat si statelor intregi. In acest caz, luna noua va afecta Statele Unite ale Americii – o tara al carei simbol este Vulturul. Pentru Statele Unite – si acest lucru este dovedit de faptul ca luna noua apare in semnul Capricornului – a venit momentul in care nu doar presedintele se schimba, ci si structura puterii si apoi ideologia. Desigur, aceasta nu este o problema rapida, dar bazele unui proces important pentru America vor fi puse chiar acum.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 august 2022. Zi destinata familiei

Harta lunii

Luna noua – de fapt – este o harta a lunii urmatoare, continutul sau este determinat de planetele care guverneaza pe cer in acel moment. Gasirea lui Saturn si a lui Jupiter in zodia Varsatorului aduce reforme, tehnologii si tot felul de surprize. Tensiunea puternica dintre planetele din Varsator si planetele din Taur si conjunctia rea ​​a lui Marte cu Uranus (ambele planete din zodia Taurului sunt in exil, adica simt slabiciune si neputinta, „se comporta” negativ, agresiv si distructiv), cu o astfel de „echipa” se lupta Saturn si  Marele benefic al lumii, Jupiter. Se va crea o situatie dificila atat in ​​cer, cat si pe pamant. Fortele raului vor incerca sa invinga pe Saturn si Jupiter(fortele binelui).

In termeni sociali si politici, acest lucru poate vorbi despre conflicte grave intre tari, pana la conflicte militare depline, precum si despre dezastre provocate de om, a caror cauza va fi factorul uman notoriu. Natura va raspunde, de asemenea, unei astfel de situatii pe cer cu respingerea si, ca urmare, cu indignare: sunt posibile ninsoare abundente si cutremure.

Citeste si articolul :   Rascruce in destinul zodiilor. Luna Noua aduce implinirea dorintelor. Ce dorinta trebuie sa-si puna fiecare nativ

E timpul sa visezi

In ciuda tuturor celor de mai sus, luna noua este in primul rand un moment pentru a face planuri pozitive pentru viitor. Tot ce va fi conceput in acest moment se va implini cu siguranta, asa ca nu ar trebui sa va abtineti – este important sa cereti fericire la cel mai inalt nivel, atunci va exista sansa de a obtine cel putin ceva. Deci, aceasta luna noua este momentul sa visam lucruri bune.

Autor