VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat in fata tuturor. Prima declaratie facuta de Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta

Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, s-a vaccinat, astazi , impotriva Covid-19, in fata camerelor de luat vederi, care au transmite LIVE acest moment.

Dupa administrarea vaccinul contra COVID-19, Arafat a declarat ca este un gest de normalitate si, cu cat se vor vaccina mai multe persoane, cu atat mai repede vom ajunge sa revenim la viata normala.

”Este un gest de normalitate. Noi am facut un pas acum si abia am asteptat sa ajung sa pot sa ma vaccinez si am promis ca fac acest lucru public si l-am facut public ca sa arat un lucru. Ce recomandam, il facem si noi. Nu am recomandam oamenilor sa se vaccineze daca noi nu ne-am vaccina. Indemnul meu catre toti este sa inteleaga ca asta este speranta care o avem la acest moment. Asta este calea pe care daca o urmeaza cat mai multi, vaccinul fiind voluntar, nu e obligatoriu, este considerat vaccin sigur, este un vaccin care este gratuit. Daca totusi cat mai multi il facem, reusim poate sa ajungem cat mai repede catre o situatie de normalitate. Indemnul meu catre toti este sa nu asculte toate aceste stiri nefondate, afirmatii nefondate despre vaccin si sa mearga pe informatiile care sunt furnizate si care sunt justificate stiintific.”, a declarat sefil DSU.

Arafat a spus ca sunt ”4 sau 5 colegi”de la DSU care au refuzat vaccinarea

”La Departament avem, daca nu ma insel, vreo 4 sau 5 colegi care nu vor sa se vaccineze, dar la acest moment pot sa mentionez ca doi dintre ei au fost recent cu Covid pozitiv. Sunt unii care vor informatii mai multe. Este normal, nu este la ordin. Cum am zis, explicam si cine doreste se vaccineaza.” – a mentionat Arafat.

Alaturi de secretarul de stat a fost vaccinat si personalul din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta „Prof. dr. Dimitrie Gerota” Bucuresti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.