Cele mai bune filme de vizionat in 2021

Vesti bune – 2021 va fi un an minunat pentru filme. Lansarile filmului cu vedete planificate pentru urmatoarele 12 luni includ blockbusters de actiune („No Time to Die”, „Black Widow”) dar si concurenti la premii precum: ”Dune”, „The French Dispatch”, „West Side”,  care au fost amanate ca urmare a pandemiei, dar si o multime de titluri noi pe care este posibil sa nu le aveti inca pe radar. De la un film biografic despre Elvis Presley la o mult asteptata continuare stiintifico-fantastica pana la versiunea lui Emma Stone despre ticalosul cult din anii 90.

1.Cinderella (5 februarie 2021)

In noua versiune a basmului clasic a lui Kay Cannon, Camila Cabello, nominalizata la premiile Grammy, debuteaza pe marele ecran ca erou principal al filmului, cu Idina Menzel ca mama vitrega si Billy Porter ca nas. De parca nu ar fi fost suficient, puteti, de asemenea, sa asteptati cu nerabdare muzica originala si costume elaborate.

2.French Exit (12 februarie 2021)

O relatie delicioasa fragila mama-fiu inceputa de Michelle Pfeiffer si Lucas Hedges se afla in centrul satirei suprarealiste a lui Azazel Jacobs despre o familie care se muta de la New York la Paris dupa o criză personala. Rezultatul este o comedie sociala neconventionala cu un gram de tragedie.

3.Statele Unite vs. Billie Holiday (26 februarie 2021)

Cu decoruri magnifice, detalii istorice fastuoase si Andra Day in rolul legendei jazzului, drama captivanta a lui Lee Daniels se arunca in ancheta Agentiei Nationale a Narcoticelor, pe care Holiday ar fi vizat-o pentru cantarea cantecelor politice si a publicului lor mixt. Un film care iti va sufla mintea.

4.The Many Saints of Newark (12 martie 2021)

Prequel-ul lui Alan Taylor pentru saga crimelor cu multe premii The Sopranos este plasat pe fundalul revoltelor din Newark in 1967 si arunca o privire mai atenta asupra primilor ani ai sefului mafiei Tony Soprano. Ca edițtie mai tanara, Michael Gandolfini mosteneste un rol pe care tatal sau James l-a facut odinioara celebru.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Noi nu stim. N-am auzit. Ati auzit de boala asta, Covid?"

5.Last Night in Soho (23 aprilie 2021)

Dupa spectacolele sale remarcabile din „Emma” si „Gambita reginei”, Anya Taylor-Joy revine cu acest salt de groaza psihologica in timp, alaturi de Matt Smith si Thomasin McKenzie. Regizat de Edgar Wright, cararile celor trei se incruciseaza in Londra haotica din anii 1960, cu rezultate dezastruoase.

6.Cruella (28 mai 2021)

Cu o peruca alb-negru, machiaj indraznet pentru ochi, Emma Stone devine Cruella de Vil, in povestea lui Craig Gillespie despre ascensiunea super-ticalosului obsedat de blana. In plus, catelusii draguti si Emma Thompson ca adversara zgarcita completeaza ingredientele pentru un succes sigur al filmului.

7.Old (23 iulie 2021)

Lista distributiei celei mai recente aventuri cinematografice uimitoare a lui M. Night Shyamalan se arata ca o lista de stele in ascensiune: Thomasin McKenzie, Eliza Scanlen, Alex Wolff, Aaron Pierre. De asemenea, il puteti vedea pe veteranul in functie, Gael García Bernal, care ne conduce printr-un complot despre imbatranirea rapida, o plaja stranie si un cadavru misterios.

8.The Suicide Squad (6 august 2021)

Margot Robbie, Idris Elba si Viola Davis au imbracat pelerina super-erou pentru repornirea exploziva a lui James Gunn a filmului „Suicide Squad” din 2016. Cand multimea fericita de personaje originale se reunesc intr-o alta misiune, puteti astepta cu nerabdare cascadorii incredibile , recuzita gigantica, costume incredibile si o doza decenta de umor negru.

9.Respect (13 august 2021)

Cine mai bine decat Jennifer Hudson pentru a intruchipa Regina Sufletului in biopicul orbitor al lui Liesl Tommy? Indiferent daca isi uita cele mai mari hituri sau se lupta cu demonii ei interiori, actrita castigatoare de Oscar straluceste, sustinuta de un ansamblu impresionant care include si pe Forest Whitaker si Mary J. Blige.

10.Deep Water (13 august 2021)

Inainte de a deveni un cuplu in viata reala, Ben Affleck si Ana de Armas s-au intalnit pe platoul de filmare al thrillerului erotic al lui Adrian Lynes, care se baza pe genialul roman al Patricia Highsmith cu acelasi titlu. Este vorba despre un sot care accepta afacerile sotiei sale, dar care este in curand legat de disparitia unuia dintre iubitii ei.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Se inchid Bisericile. Solutia anuntata de Patriarhia Romana

11.Candyman (27 august 2021)

Regizat de Nia DaCosta, cu Jordan Peele ca co-scriitor si Yahya Abdul-Mateen II ca actor principal, acest film de groaza elegant si supranatural dezvaluie „Candyman” din 1992 (lansat in limba germana sub titlul „Blestemul lui Candyman”), onoreaza, de data aceasta, zeci de ani mai tarziu, in acelasi cartier din Chicago care a fost bantuit de un ucigas care leagane carligul. Pregateste-te sa tipi.

12.The Last Duel (15 octombrie 2021)

Pentru urmatoarea epopee istorica a lui Ridley Scott, Matt Damon si Adam Driver au imbracat armura pentru a spune povestea unui cavaler din Franta secolului al XIV-lea care provoaca un scutier la duel pentru a apara onoarea sotiei sale (Jodie Comer) . De asemenea, fii cu ochii pe Ben Affleck in rolul regelui Charles al VI-lea.

13.Halloween Kills (15 octombrie 2021)

In cel de-al 12-lea episod al seriei „Halloween” care defineste genul, Jamie Lee Curtis preia din nou rolul lui Laurie Strode, adversarul criminalului mascat Michael Myers, care inca isi terorizeaza orasul. Sub indrumarea magistrala a lui David Gordon Green, este o placere plina de sange.

14.Elvis (5 noiembrie 2021)

Versiunea lui Austin Butler a unui tanar pe nume Elvis Presley nu este singura atractie a mult asteptatei adaptari cinematografice ale lui Baz Luhrmann. Exista Tom Hanks ca manager intreprinzator si Olivia DeJonge ca tanara si proaspata Priscilla Presley, ca sa nu mai vorbim de abilitatile de prezentare innascute ale cineastului.

15.King Richard (19 noiembrie 2021)

Richard Williams, tata si antrenor al campioanelor de tenis Venus si Serena, este punctul central al povestii incantatoare a lui Reinaldo Marcus Green. Will Smith isi asuma rolul principal al ambitiosului patriarh care si-a invatat fiicele despre acest sport cand aveau patru ani si le-a urmarit cucerind terenurile de tenis ale lumii.

Citeste si articolul :   George Burcea, mesaj neasteptat: „Ea e mama copiilor mei”

16.Gucci (24 noiembrie 2021)

Asasinarea pionierului modei Maurizio Gucci din 1995 si condamnarea ulterioara a fostei sale sotii Patrizia Reggiani, care a fost condamnata pentru angajarea unui om asasinat, sunt luate in considerare in noul film al lui Ridley Scott. Nimeni alta decat Lady Gaga este perfect aruncata ca mostenitoarea plina de farmec care a devenit criminala.

17.The Nightingale (22 decembrie 2021)

Dakota si Elle Fanning pot fi vazute impreuna pe ecran pentru prima data in aceasta poveste, filmata de Mélanie Laurent, a doua surori care au rezistat in timpul celui de-al doilea razboi mondial in timpul ocupatiei germane din Franta. Povestile paralele de eroism tacut si perseverenta ale celor doua surori care se cearta initial vor merge cu siguranta in inima.

18.Matrix 4 (22 decembrie 2021)

Scoateti micii ochelari de soare si haina de piele – Lana Wachowski s-a intors cu o a patra aventura stiintifica cu Keanu Reeves in rolul lui Neo, care evita impuscaturile. Detaliile povestii sunt inca sub acoperire, dar avand in vedere nivelul de talent din fata si din spatele camerei, asa ca merita sa asteptati.

19.Babylon (25 decembrie 2021)

Un film de la Hollywood pe fond istoric cu Brad Pitt si Emma Stone (se pare ca a demisionat din rol si ca probabil va prelua Margot Robbie). Cu Damien Chazelle din „La-La-Land” ca regizor. Zvonurile despre urmatorul proiect al celor trei castigatori de premii Oscar suna prea bine pentru a fi adevarate, dar, acest film ar trebui sa devina cel mai mare concurent pentru 2022.

Autor