Cand se intorc elevii in banci. Anuntul Ministrului Educatiei

Cand se intorc elevii in banci? Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a anuntat ca scoala online se va prelungi pana pe 8 februarie 2021.

Sorin Cimpeanu a declarat ca elevii vor continua scoala in mediul online pana pe 8 februarie 2021, decizia a fost prelungita prin Ordonanta de Urgenta.

Scoala online pana pe 8 februarie

Ministrul Educatiei a mentionat ca, potrivit reglementarilor adoptate miercuri in sedinta de Guvern, elevii vor urma cursurile online in perioada 11 ianuarie-8 februarie.

Acesta a mai precizat ca doreste ca semestrul doi sa decurga normal.  De asemenea, ministrul spera ca elevii sa revina la cursuri in format fizic. Acesta a mai spus ca in a doua jumatate a lunii ianuarie va avea loc o noua sedinta pentru a analiza cum se vor efectua cursurile dupa data de 8 februarie.

Cum se vor sustine examenele in anul 2021

“Nu am anuntat pana acum si avem deja mai putin de 6 luni pana la organziarea examenului de Evaluare Nationala. Examenele nationale sa se dereuleze. Sau derulat si in 2020. Ne dorim sa se deruleze in maniera pe care o cunosc elevii.” a declarat Ministrul Educatiei pentru Antena3.

Citeste si articolul :   Ministrul Educatiei, anunt de ultim moment: Incepe anul scolar pe 15 septembrie?

De asemenea, ministrul Educatiei a mai precizat ca joi, vor avea loc consultari cu toate asociatiile sindicale, cu Consiliul Elevilor din Romania, cu Consiliul Rectorilor si Asociatia Parintilor, pentru a pune la punct toate detaliile pentru inceperea cursurilor.

Autor