12 semne ca ai nevoie de o detoxifiere

Toxinele sunt substante nocive care sunt derivate din alimente, apa, produse de curatare si alte surse de mediu la care suntem expusi in mod regulat. O acumulare de toxine poate deveni otravitoare in corpul uman, ceea ce poate duce la deteriorarea potentiala a organelor si sistemelor vitale.

Avand in vedere ca aceste toxine intra in corpul nostru prin ingestie (conservanti, aditivi si contaminarea alimentelor), prin inhalare (poluanți din aerul pe care il respiram) si prin absorbtie (prin piele si ochi), riscul de supraincarcare toxica este o preocupare comuna. Pe plan intern, autointoxicarea este un proces in care toxinele sunt produse de propriul corp, ca urmare a unei digestii si eliminari slabe.

Un corp toxic poate manifesta o varietate de semne si simptome:

Probleme de piele (eruptii cutanate, acnee etc.)

Intoleranta la mancare si miros

Constipatie, diaree si alte probleme digestive

Raceala frecventa si virusi

Dureri de cap inexplicabile

Dureri de spate

Citeste si articolul :   Gutuile te salveaza de raceala si gripa. Intareste-ti organismul cu fructele de aur ale toamnei

Dureri generale

Oboseala si energie scazuta

Incapacitatea de a se simti odihnit dupa somn

Rezistenta compromisa la infectii

Incapacitatea de a slabi

Gandire incetosata

Corpul neutralizeaza sau elimina toxinele prin ficat, rinichi, intestine, piele si plamani. Toxinele pe care organismul nu le poate elimina sunt de obicei depozitate in tesuturile grase si in os.

Eliminarea deseurilor vizate in multe programe de detoxifiere duce adesea la imbunatatirea pierderii in greutate si a conditiilor medicale, cum ar fi obezitatea, artrita, eczemele, tulburarile digestive si depresia.

Autor