Cele mai noi Profetii pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea in urmatorul an

2020 nu a fost cel mai usor din istoria moderna, asa ca asteptam cu nerabdare sosirea noului an, 2021. Diana Shcherbanskaya, profesoara cu multi ani de practica, un maestru care detine tehnici antice si a fost instruit la Universitatea Unity din India, povesteste despre cum va fi anul 2021, potrivit noutati.info.

Profetii pentru 2021: „Anul Nou este luminos si vesel”

Anul Nou promite sa fie bucuros. La sfarsitul lunii decembrie 2021, vom scapa in cele din urma de parada planetelor din zodia Capricorn, care ne-a complicat semnificativ viata. Venus va reinnoi sentimente vechi si va oferi sanse pentru noi relatii.

Deja, multi dintre noi am activat procesul de deblocare a energiei – in majoritatea cazurilor, energia pe care am acumulat-o in copilarie si care era inca „inchisa” pana acum. Acest lucru ne va permite sa atingem obiectivele catre care ne straduim de multa vreme, dar nu stiam cum sa ajungem la ele. Frenezia in care sarbatorim de obicei Anul Nou promite sa se transforme dintr-o sarbatoare nebuna si necugetata, dar in acelasi timp foarte costisitoare intr-o distractie activa, cand banii alocati pentru delicii gastronomice si divertisment vor merge pentru a-i ajuta pe cei care nu isi permit nici macar sa puna o masa simpla.

Defectiunea sistemului

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 mai 2023. Balantei nu trebuie sa ii fie teama de necunoscut

Desigur, toate lucrurile bune care ar trebui sa ni se intample in anul urmator nu se vor intampla peste noapte si nu vom putea scapa de probleme. In cea mai mare parte, acestea vor fi dictate de defalcarea sistemului stabilit, care este asociat cu trecerea la era Varsatorului. Potrivit astrologilor, aceasta inseamna ca modul de viata cu care suntem obisnuiti se prabuseste si unul nou vine in locul sau, iar acesta, ca orice schimbare, este un proces dureros.

Multe procese se vor muta de la lumea reala la virtuala, pe care deja am simtit-o si continuam sa o simtim in timpul acestei pandemii. Treptat, nu numai munca si divertismentul vor merge pe internet, ci si banii si bitcoin-urile, care acum ni se par a fi o raritate si exotice, iar in acest sens acesta este doar inceputul. Finantele nu vor fi cheltuite pentru bunuri de lux, ci pentru medicamente si mediu. In general, oamenii se vor concentra mai putin pe ei insisi si mai mult pe lumea din jur, ceea ce le va aduce beneficii lor si lumii.

Citeste si articolul :   In septembrie, fericirea va zambi pentru cele 4 semne ale zodiacului

Citeste continuarea pe Noutati.info

Autor