Horoscop 26- 27 decembrie 2020. Noroc mare pentru aceste zodii

Acest weekend 26 – 27 decembrie este unul special. Tot ceea ce facem sambata va fi inceputul unui proces care incepe duminica cu putere si scop. Principalul lucru in aceasta situatie este sa cunoasteti ce si cum sa faceti in aceste zile, mentioneaza astrologul pentru noutati.info

Sambata, 26 decembrie, ziua intoarcerii in trecut, al carei simbol este roata. Trebuie sa stiti ca trecutul, sub orice forma, revine in viata noastra nu de dragul amintirilor romantice, ci pentru a „inchide” cazurile si proiectele aflate in asteptare si a pune capat relatiei. Sau, in functie de caz, continuati-le din punctul in care au fost „inghetate”. In orice caz, aducand problema la un sfarsit victorios, va fi posibil sa aruncam povara destul de enervanta a trecutului si sa incepem viata de la zero.

Daca operatiunea de a iesi din trecut are succes, deja duminica, 27 decembrie, se vor dezvolta conditii favorabile care ne vor permite sa trecem la un nou nivel de viata. Norocul va zambi tuturor celor care gasesc puterea de a trece de la cuvinte si reflectii la actiuni active. Vor necesita mult mai putin efort decat de obicei, iar rezultatele vor fi mult mai serioase si mai semnificative.

Cine va avea noroc in aceste zile?

Gemeni (22.05 – 21.06)

Gemenii sunt exact acele semne care asteapta schimbari cardinale si, important, schimbari pozitive de viata care vor afecta toate domeniile existentei lor. Este timpul sa renuntati la contemplare si reflectie si sa incepeti sa va indreptati catre obiectivele ambitioase propuse cu ceva timp in urma. Este important ca reprezentantii semnului sa stie ca in aspiratiile lor nu sunt singuri – vor fi ajutati de soarta si de oamenii din jur. Deci, este necesar sa ne luam cu indrazneala la revedere de la trecut, care totusi, figurativ vorbind, ne tine de maini si indrazneste sa inainteze.

Citeste mai multe pe Noutati.info.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.