Cine este Calin Dobos, medicul condamnat la inchisoare pentru decesul unei paciente

Calin Dobos, supranumit si „chirurgul vedetelor”, a fost condamnat la inchisoare pentru decesul unei paciente. Medicul a fost prins in timp ce incerca sa fuga din tara.

Curtea de Apel Galati l-a condamnat pe data de 11 decembrie la 3 ani de inchisoare cu executare si interdictia de a exercita profesia pe o perioada de 4 ani.

Potrivit informatiilor transmise de autoritati, acesta a fost prins in noaptea de vineri spre sambata in timp ce incerca sa iasa din tara prin vama Nadlac. El fusese dat in consemn la frontiera. Chirurgul a fost predat Inspectoratului Judetean de Politie Arad pentru punerea in aplicare a sentintei judecatoresti definitive.

“In data de 12.12.2020, in jurul orei 02.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontiera, pe sensul de iesire din Romania, cetateanul roman D.C., in varsta de 46 de ani, domiciliat in municipiul Bucuresti. La efectuarea verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei era emis, de catre autoritatile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea din data de 11.12.2020, pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa”, informeaza Politia de Frontiera.

Cunoscutul medic estetician a fost acuzat in urma cu sapte ani de decesul unei femei de 37 de ani din Braila. Calin Dobos i-a facut o liposuctie intr-o clinica privata din Galati, desi era, la acel moment, specializat in chirurgie maxilo-faciala.Familia femeii au acuzat ca aceasta a murit dupa ce a suferit, in timpul interventiei facute de Dobos, mai multe perforatii ale intestinului. Medicul in varsta de 46 de ani, care intre timp s-a mutat la Bucuresti, a fost gasit vinovat pentru ucidere din culpa si condamnat la trei ani de inchisoare cu executare.

Publicitate

Cine este, de fapt, Calin Dobos?

Potrivit medicalonet, medicul Calin Dobos avea o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 15 ani de lucru in Romania, dar si prin participarea la diferite congrese internationale in aproape toate tarile din Europa, pe continentul American, SUA, Canada si Asia.

Dobos a facut „imbunatatiri corporale” pentru numeroase vedete din show-bizz-ul romanesc. Dupa ce si-a inceput cariera la Galati, el s-a mutat la Bucuresti, unde a avut, cativa ani, un succes fulminant in domeniul chirurgiei plastice.

Citeste si articolul :   7 tipuri de dureri de picioare pe care nu trebuie sa le ignori niciodata

In ciuda incidentului, medicul a primit numeroase laude din partea pacientelor.

“Un adevarat profesionist, dedicat meseriei sale ,am avut 3 interventii si as apela oricand si pe viitor, deoarece mi-a castigat increderea inca de la prima operatie prin rezultatul obtinut dar si prin atentia si sprijinul acordate in perioada de vindecare. Multumesc si recomand cu drag.”

“Inca recomand oricarei persoane care se gandeste la o operatie estetica sa mearga la dr Dobos. Am avut o rinoplastie si implant mamar, ambele finalizate cu succes si dupa 3 ani inca sunt multumita de rezultate, ca la inceput. Dr Dobos este un profesionist, voi apela la el oricand o sa am nevoie.”, sunt doar cateva dinte numeroasele comentarii facute la adesa medicului estetician.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.