Cauza mortii lui Petrica Mitu Stoian. Medicul care l-a ingrijit a spus ce s-a intamplat in ultimele ore

Petrica Mitu Stoian a decedat, sambata seara, la sectia ATI a Spitalului de Urgenta Resita. Acolo se afla internat in stare grava dupa ce a dezvoltat o bronhopneumonie, in urma infectiei cu coronavirus.

Artistul urma un tratament de vindecare care avea ca scop impiedicarea producerii de cheaguri de sange. Acest medicament il lua si inainte ca sa fie depistat pozitiv.

Tratamentul post-Covid nu i-ar fi facut bine ficatului sau si asa s-a creat o insuficienta multipla de organe, iar mai apoi s-a produs un soc septic. Cu toate ca medicii i-au facut manevre de resuscitare, Petrica Mitu Stoian nu a mai putut fi salvat.

Publicitate

”Soc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici macar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum sa fie altfel. Starea lui nu a fost deloc buna, medicii au fost mereu langa el. Bronho-pneumonie.

Publicitate

Covid-19 a lasat niste sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioada de timp. Socul septic a intervenit rapid.

Citeste si articolul :   Vesti bune pentru romani. Germania a facut anuntul, in plina pandemie

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua si inainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A aparut) Insuficienta multipla de organe… Socul septic distruge si vasul de sange, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu stie sa proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care l-a ingrijit pe solist la Antena 3.

Petrica Mitu Stoian a murit la varsta de 61 de ani. Era divortat si nu are copii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.