George Simion, co-presedintele AUR: ”Nu va apropiati de nici un leu.”

George Simion, co-presedintele AUR, apune ca alte pertide vor incerca sa recruteze membri ai Aliantei pentru Unitatea Romanilor sau sai atraga in taberele existente in Parlament.

Acest lucru se poate intampla in actualul context, unde diferenta intre Putere si Opozitie este foarte mica.

”Vor incerca sa ne cumpere”

Cei aproape 10% pe care i-a castigat AUR la alegerile parlamentare 2020 pot fi considerati decisivi pentru inclinarea balantei in viitorul Legislativ.

Publicitate

Totodata, George Simion atentioneaza ca cei care nu-si vor pastra loialitatea vor fi exclusi din partid. Deasemenea, liderul AUR, le cere membrilor Aliantei sa fie foarte vigilenti si sa nu se lase cumparati.

”Vom fi foarte atenti. Vor incerca sa ne cumpere. N-au cu ce sa ne cumpere, au incercat pana acum. Da, va exista un Iuda printre noi. Da, o sa mai fie si uscaciuni. Daca vad eu un caz de lucru nedrept, ies in fata, sanctionez si il exclud. Si o sa fac asta! Sa nu aveti dubii!

Citeste si articolul :   Accident grav in Romania. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic

”Nu va apropiati de nici un leu.”

Nu va apropiati de nici un leu. Nu faceti nici un compromis ca vor veni multi sa ne cumpere si sa ne compromita. Tot ce am avut in viata asta am adus in aceasta lupta, care este sfanta”, a scris George Simion pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.