Prima confruntare Klaus Iohannis – AUR. George Simion vrea sa-l suspende pe presedintele Romaniei

Prima intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si liderii AUR, noul partid, va avea loc luni. Tinand cont ca AUR promoveaza teoria cospiratiei si indeamna populatia sa nu respectele masurile de protectie impotriva coronavirusului, aceasta intalnire va fi destul de interesanta. De asemenea, George Simion, a anuntat, joi seara, a anuntat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, daca Social- Democratii nu vor face acest lucru.

Administratia Prezidentiala a invitat conducerea AUR la consultarile cu partidele parlamentare.

“PSD face gafe enorme, nu taxeaza deloc derapajele anticonstitutionale ale presedintelui. Daca nu o sa o faca PSD (initierea suspendarii presedintelui Iohannis – n.r.), o sa o facem noi si o sa mergem in fiecare localitate din tara asta, pentru ca presedintele actual a devenit, din pacate, actor politic”, a declarat Simion.

“In luna de campanie Klaus Iohannis a iesit in fata romanilor si a promovat constant PNL. Este cat se poate de evident faptul ca a facut campanie, 25% a primit Klaus Iohannis. Nu mai este mediator in momentul asta. Este evident ca PSD este un alt partid in siajul presedintelui, asa ca noi, ca forta noua, ne permitem sa facem acest lucru, ca nu avem papusari, noi rezistam la aceasta avalansa de atacuri impotriva noastra venita din zona presedintelui”, a mai spus George Simion.

Partidul condus de Marcel Ciolacu a anuntat ca nu va sustine o procedura de suspendare din functie a sefului statului, deoarece Romania se afla intr-o criza de sanatate publica si momentul nu este oportun.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.