Marcel Ciolacu a rabufnit: “Vor fi partasi la aceasta catastrofa nationala”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj dur la adresa Partidului National Liberal. Acesta sustine ca nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de premier este “o mare mare bataie de joc”.

Iata mesajul integral:

“Penelistii n-au inteles absolut nimic din votul romanilor! Sa il propui premier pe Citu – groparul economiei romanesti este o mare mare bataie de joc!!!

Acesti inconstienti sunt interesati doar de ciolan, in timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasa absolut deloc de oameni, pentru ca altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila.

Publicitate

Tot ce vor este sa mai fure in continuare si sa mai imprumute cateva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Romanii i-au sanctionat prin vot, pe toti, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!

PSD nu poate vota niciodata o asemenea rusine de propunere! Iar daca USR si UDMR o vor face atunci vor fi partasi la aceasta catastrofa nationala!

Citeste si articolul :   Ministrul Muncii promite masuri de sprijin pentru companii si dupa repornirea activitatii

Cred ca este momentul ca romanii sa se revolte impotriva celor care vor sa le confiste votul!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.