Raluca Turcan, declaratie surprinzatoare: “Vom face un guvern fara PSD”

Raluca Turcan a postat un mesaj surprinzator pe pagina sa de Facebook. Aceasta a mentionat ca PNL va construi un guvern fara social-democrati.

„Sibienii au spus astazi, din nou, ca PNL este partidul in care au cea mai mare incredere. (…) Misiunea PNL in interesul public nu a fost niciodata usoara, fiindca a fost intotdeauna tratata cu seriozitate.

Vom face la fel si acum si vom construi, asa cum ne cer sibienii, un guvern fara PSD! Am incredere ca realitatea va confirma dorinta romanilor de a avea o guvernare cinstita, stabila si predictibila.

Publicitate

In parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis si cu administratia locala. In judetul Sibiu, insa, PNL a castigat detasat aceste alegeri! Suntem partidul in care locuitorii au cea mai mare incredere!”, scrie in mesajul postat de Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Ce spunea Raluca Turcan in ziua alegerilor parlamentare

„Acesta este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor, semnificatia votului de astazi este una istorica pentru ca acest vot poate sa ne duca spre Europa, poate sa ofere dezvoltare, institutii puternice, sisteme publice functionale, acest vot de astazi poate sa ne conduca intr-o perioada de patru ani de stabilitate guvernamentala in care sa construim.

Citeste si articolul :   Cine este romanca de 10 ani celebra in China. Siena Vuscan a obtinut al 10-lea Golden Buzz la „Romanii au talent” . Mihai Petre: ”O minune, un copil perfect”

Eu am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata si ii indemn pe toti cei care vor sa traiasca intr-o Romanie dezvoltata, sa mearga la vot si sa ii indemne si pe altii sa mearga la vot”, a spus Turcan.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.