Lovitura dura pentru Ponta: “Este timpul pentru familie”

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a primit cea mai dura lovitura. Fostul premier a dat semnalul pierderii alegerilor parlamentare, dupa rezultatul  foarte slab obtinut de partidul sau la alegerile parlamentare de duminica,  6 decembrie.

Liderul Pro Romania a scris pe Facebook un mesaj in care pare ca isi adio de la Parlament.

”Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP!” – a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect???? Acum este timpul pentru familie, pentru…

Publicitate

Potrivit primelor rezultate partiale provizorii dupa numararea a peste 94% din voturile exprimate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Pro Romania a obtinut 4,25 % – adica voturi insuficiente pentru a intra in Parlament.

S-au numarat aproximativ 94% din voturile exprimate. PSD ramane pe primul loc atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, fiind urmat de PNL. Totodata, AUR a urcat, avand procente mai mari decat cele din exit-poll.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis, sedinta de urgenta!

Alegeri parlamentare 2020, rezultate partiale diaspora

In momentul de fata USR conduce la votul in strainatate la alegerile parlamentare, fiind urmat, la egalitate, de PNL si AUR, conform rezultatelor dupa numararea a 85,4% din voturi.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.