Doliu in Romania. S-a stins un mare sportiv, la doar 46 de ani

Doliu in Romania. Claudiu Patrascu a decedat in urma complicatiilor provocate de noul coronavirus.  Fostul luptator a trecut prin chinuri cumplite, decedand la doar 46 de ani.

“A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugati-va pentru viata mea!”, a scris barbatul pe Facebook, in urma cu o saptamana. Fostul campion la lupte se afla internat la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Claudiu Patrascu contractase COVID-19 in urma cu mai multe saptamani, iar de 18 zile era internat la sectia ATI a spitalului de boli infectioase din Constanta. Starea lui Claudiu s-a agravat treptat, iar noaptea trecuta a decedat.

Publicitate

A decedat Claudiu Patrascu, multiplu campion la lupte

Anuntul a fost facut de Razvan Pircalabu

Publicitate

“FRL isi exprima regretul fata de pierderea unui fost luptator, Claudiu Patrascu. Un sportiv de exceptie care a activat la CS Dinamo Bucuresti si un om deosebit, Claudiu Patrascu a ramas mereu aproape de luptele romanesti, chiar si dupa retragere. Din pacate, acesta a pierdut cea mai importanta lupta. Federatia Romana de Lupte transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, au scris pe pagina de Facebook oficialii FRL.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu: ”Nu pot sa instig. PSD inca are capaciatatea sa scoata zeci de mii de oameni in strada. Nu pot sa-mi asum ca eu sa imbolnavesc oameni”.

Claudiu Patrascanu devenise politist in Constanta.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.