Klaus Iohannis, sedinta de urgenta!

Klaus Iohannis va avea luni discutii cu liderii Partidului National Liberal, in urma rezultatului prost de la alegerile parlamentare desfasurate pe data de 6 decembrie, precizeaza Antena 3.

Sedinta se va desfasura in contextul in care rezultatele BEC arata ca PNL a scazut mult in optiunile romanilor.

Publicitate

Ludovic Orban spunea ca PNL este cel care a castigat alegerile.

Dupa inchiderea urnelor, premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL este castigatorul acestor alegeri

Publicitate

”Avand in vedere ca in cercetarile sociologilor nu sunt cuprinse voturile din diaspora, marja de eroare si toate evaluarile, PNL considera ca este castigatorul acestor alegeri. Le multumesc tuturor romanilor care au decis sa-si exercite dreptul la vot”, a spus Ludovic Orban.

In contextul slabei prezente la urne, comparativ cu 2016,  Orban a adresat un mesaj si pentru cei care au decis sa nu mearga la vot.

”Cu cat numarul celor care si exercita aceasta putere este mai mare, cu atat democratia este mai puternica si mai reprezentativa”, a mentionat Orban.

Citeste si articolul :   Parlamentarii vor vota joi decretul lui Iohannis pentru prelungirea starii de urgenta

De asemenea, Ludovic Orban i-a indemnat pe romani sa iasa la vot in la viitoarele alegeri.

”Chiar daca la aceste alegeri ati ales sa nu veniti la vot, va cer ca in viitor sa considerati aceste alegeri extrem de importante pentru destinul Romaniei”, a mai spus premierul.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.