Silviu Prigoana, tanar pensionar la 56 de ani: “Astept marirea de 40%, asa cum s-au laudat guvernantii, ca sa ajung la…”

Silviu Prigoana, fostul sot al Adrianei Bahmuteanu, s-a pensionat. Barbatul a spus cat castiga in fiecare luna, ca pensionar. Suma nu este una de om de rand.

Silviu Prigoana a avut mai multe businessuri in mass media si in servicii publice,potrivit raspunsurilor la intrebarile puse de Denise Rifai de la Kanal D.

Publicitate

Fostul sot al Adrianei Bahmuteanu a dezvaluit ce pensie incaseaza in fiecare luna.

„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputatilor. Adica am 37.000 de lei, astept marirea de 40%, asa cum s-au laudat guvernantii, ca sa ajung la 47.000 – 48.000 de lei, cat e cursul euro. Sa am 10.000 de euro pe luna, ca sa dau si eu anunt la matrimoniale: Tanar pensionar, cu pensie atractiva, astept ofertele”, a mentionat omul de afaceri.

Publicitate

Silviu Prigoana s-a pensionat in luna octombrie 2019, potrivit normrlor legale care i-au permis sa se pensioneze cu 10 ani inainte de termen. Astfel, pentru a ajunge la suma respectiva, Prigoana a contribuit benevol la sistemul de pensii.

Citeste si articolul :   CTP da de pamant cu Dragos Bucur: "Cine-ti baga, dom'le, pumnul in gura. Se alatura unor personaje ca senatoarea Cascada Urlatoarea"

Silviu Prigoana a inceput sa investeasca masiv in media in 2001, cand a infiintat Realitatea TV. In 2003, a lansat TV Sport, urmat de Etno TV si Taraf TV. A detinut si 10% din actiuni din Digital Cable Systems (DCS), care a lansat serviciul direct to home (DTH) Max TV. Prigoana detine si licente pentru alte doua canale, Meteo TV si Manele TV. Mai detine si Sigma TV si actiuni la Teleshop 24.

Silviu Prigoana a fost casatorit cu prima sa sotie Viorica, care a decedat la doar 30 de ani, in 1994. Din aceasta casatorie are doi fii, Honorius si Silvius. Silviu Prigoana s-a casatorit a doua oara cu Adriana Bahmuteanu, cu care a avut o relatie tumultoasa, incluzand cinci divorturi. Cei doi au impreuna doi baieti, nascuti in 2007 si 2010.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.