Ileana Stana Ionescu trece prin momente grele! Actrita se confrunta cu probleme mari: “Nu mai iese din casa”

Actrita Ileana Stana-Ionescu trece prin momente grele. Cu o cariera vasta in spate, peste 60 de ani, indragita actrita, acum in varsta de 84 de ani, abia mai iese din casa.

„Nu mai iese din casa aproape deloc”

Ileana Stana-Ionescu s-a retras de pe scena in urma cu doi ani. Impreuna cu sotul ei, isi petrec timpul in vila din nordul Capitalei. Actrita are probleme si sta mai tot timpul in pat sau fotoliu.

„Sta in pat si in fotoliu, atat. Este ajutata de sot si de o femeie care vine sa le faca mancare si curatenie. Daca face cativa pasi prin casa, oboseste foarte tare si nu mai poate respira. Nu mai iese din casa aproape deloc. Nu are o boala grava, ci pur si simplu are o batranete mai grea. Sotul ei ii pune casete cu filme vechi romanesti, se mai uita si la stiri, la politica”, au povestit apropiatii familiei pentru impact.ro.

Ileana Stana Ionescu a primit  premiul Gopo pentru intreaga activitate.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a peste 60 de ani, actrita a interpretat sute de roluri in teatru, film sau scenete de televiziune.

“Am jucat de toate, de toate si pentru toti. Si pentru teatru de copii. Ce sa spun? Am avut o sansa nebuna, au avut o generozitate din punctul asta de vedere nemasurata, pentru ca am avut ocazia sa fac tot felul de dracii. Si dincolo de dracii, si lucruri foarte speciale si serioase. Adica am avut ocazia sa joc mult. Mult si de toate”, spunea Ileana Stana Ionescu.

Ileana Stana Ionescu si-a gasit intotdeauna sprijinul si echilibrul in sotul ei, actorul Andrei Ionescu, cu care este impreuna de mai bine de 60 de ani. El s-a indragostit la prima vedere, dupa ce a vazut-o pe scena. S-au sustinut unul pe altul si amandoi au avut aceeasi pasiune comuna: teatrul.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.