Eugenia Serban, momente de cumpana. Indragita actrita, din nou pe masa de operatie

Eugenia Serban trece prin momente grele. Actrita va fi operata din nou la san si spera ca va scapa de cancer. Interventia chirurgicala va avea loc la jumatatea lunii septembrie.

Indragita actrita spune ca este optimista

“Anul trecut in luna aprilie a inceput totul. Mergand la controlul ginecologic anual, s-a descoperit ca ceva nu este in regula, si asa au inceput investigatiile. In luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic.

Imediat dupa biopsie, medicul a hotarat sa mi se faca de urgenta o ecografie de san, in aceeasi zi. A fost una dintre cele mai urate zile din viata mea, ziua in care am aflat ca am si cancer la san. Asa a inceput totul.

Prima data am crezut ca este o greseala, am tot sperat sa nu fie adevarat si am inceput toate investigatiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost sa astept rezultatul biopsiilor. Prima perioada m-a daramat, aveam mii de intrebari in cap… De ce eu? De ce mie? Si inca nu aveam habar ce va urma”, spunea acum ceva vreme, actrita.

Eugenia Serban a spus ca problemele la sani au inceput in momentul in care a decis sa-si scoata implanturile.

Citeste si articolul :   Romania sarbatoreste, astazi, 143 de ani de la Proclamarea Independentei. Ce spunea Mihail Kogalniceanu

„Nu sunt atat de complicate, dar sunt operatii. Acum nu ma mai gandesc la moarte, doar atunci cand am aflat de cancer m-am gandit la ea. Acum mi-am alungat acest gand. Am fost intr-un spital din afara Bucurestiului, acolo unde opera chirurgul meu. Perioada de izolare a fost grea, caci toata lumea se comporta cu tine de parca esti lepros, asta pana vine rezultatul negativ”, a spus actrita pentru Cancan.

Eugenia Serban este dezamagita de prietenii care, au disparut atunci cand au aflat ca este bolnava.

„Si da, marea majoritatea sunt prieteni buni doar in perioadele vesele, prietenii care dispar in momentele foarte grele nu sunt prieteni, ei doar se folosesc de noi”, a declarat actrita Eugenia Serban pentru DC MEDICAL.

Autor