Maria Grapini: ”Nu se poate accepta sa se faca orice. Nu asta inseamna libertatea de exprimare”. Replica redactorului-sef de la Times New Roman

Maria Grapini, europarlamentar PPU, a cerut, intr-un comentariu pe Facebook, ca publicatia de satira online Times New Roman sa stearga un material publicat pe site-ul lor, dupa ce acestia au titrat – „La orgia gay din Bruxelles era si Grapini, care a inteles ca e concert de orga”, scrie Adevarul. Maria Grapini a fost cotactata de jurnalistii de la  Libertatea pentru un punct de vedere. Europarlamentarul a spus ca desi este un pamflet, nu se poate accepta ca publicatia respectiva sa scrie orice pentru ca aceasta nu asta inseamna democratie.

“Inteleg cand e vorba de pamflet, de satira, dar sa fie legat de ceva, sa aiba un sambure de adevar. Or, eu nu am fost la acea petrecere la Bruxelles. Nu toata lumea intelege cand citeste”, a spus Maria Grapini, pentru sursa citata mai sus.

Europarlamentarul, Maria Grapini, al carei sot lucreaza la Opera, a cerut ca articolul publicat de Times New Roman pe site sa fie sters si dezmintit, altfel va fi dat in judecata.

Citeste si articolul :   "Sunt pacientul care se trateaza cu nimic" - marturia unei tinere cu coronavirus, internata la Bucuresti, la "Victor Babes"

”Mi-am spus punctul de vedere, apoi imi vad de treaba mea, nu stau sa le numar postarile. Eu nu mi-am permis niciodata sa scriu nici in gluma despre a carui munca nu i-o cunosc. Voi vedea daca ii actionez in instanta. Dar daca toata lumea lasa asa, sigur lucrurile nu pot merge bine”, a mai spus Maria Grapini, pentru Libertatea.

Reactia redactorului sef al TNR

Contactat de Libertatea, Calin Petrar, a spus ca-i multumeste europarlamentarului pentru amenintare.

“Faptul ca ne acuza ca stirea este falsa si ne va da in judecata chiar e o surpriza placuta pentru mine. Mi-as fi facut griji daca, de exemplu, doamna Grapini ne-ar fi felicitat pentru articol si s-ar fi distrat pe seama lui. C-ar fi insemnat ca suntem cu autoironia la nivelul ei, ceea ce m-ar fi demoralizat profund. Ii multumesc, asadar, pentru amenintare”.

„«Eu am venit pentru un concert de orga aici», le-a spus Grapini politistilor belgieni. «Eu am auzit ca aici se tine o orgie si am considerat ca va fi un concert special, care nu trebuie ratat. Adica un concert nu doar cu o singura orga, ci cu mai multe. Mai multe orgi, deci o orgie. Sunt extrem de dezamagita ca politia a anulat orgia»”, a scris TNR in respectivul articol.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan a vorbit despre mama ei! ”Mama mea cânta până scuipa sânge”