Ce piete se vor redeschide incepand de vineri

Incepand de vineri, se redeschid unele piete. Astfel, producatorii isi vor putea vinde marfa in interiorul pietelor, la tarabele special amenajate, scrie Agerpres. De asemenea,  premierul Ludovic Orban a anuntat ca astazi se intruneste CNSU, pentru a stabili redeschiderea pietelor, in interior, din tara.

In acest context tarabele asezate in afara pietelor vor fi mutate in interior

Directia de Administrare a Pietelor trebuie sa ia toate masurile pentru relocare a aproximativ 300 de tabere, ce au fost mutate in urma cu aproximativ trei saptamani in afara pietelor.

Toate pietele din Sectorul 4 se vor redeschide, incepand de vineri

Producatorii sa isi vot putea vinde fructele si legumele in spatii inchise. Primaria Sectorului 4 spune ca, in urma cu aproximativ o luna, ca urmare a unor decizii guvernamentale, producatorii care aveau inchiriate tarabe in noua Piata a Sudului au fost relocati in piata volanta pe care administratia locala a amenajat-o la parterul parcarii etajate aflate la doar cativa metri distanta. In aceleasi conditii au functionat si vanzatorii de la Piata Berceni-Oltenitei, care au fost mutati la parterul parcarii etajate de pe strada Tulnici, adica in spatele sediului pietei, scrie Agerpres.

In ceea ce priveste Piata Progresul, tabere din incinta au fost mutate in urma cu cateva saptamani pe acoperisul cladirii, acolo unde au functionat in spatiu liber, fiind acoperite cu o serie de copertine impermeabile.

Citeste si articolul :   Marcel Vela anunta o ordonanta de urgenta care vizeaza modificari salariale pentru aproximativ 68.000 de politisti

Masura, la acel moment, a fost luata si in cazul roducatorilor ce functionau in pietele Aparatorii Patriei (tarabele de aici fiind relocate pe amplasamentul fostului targ de miei), Norilor si Timpuri Noi (acestora fiindu-le oferita ca alternativa de locatie de vanzare parcarea situata pe strada Secerei, in proximitatea Palatului National al Copiilor), precum si a celor din Piata Straduintei, care au fost relocati in parcarea din proximitatea acesteia, informeaza Agerpres.

Autor