Preotul Eugen Tanasescu sare in apararea lui IPS Teodosie: „Nu-l scoateti vinovat pe IPS Teodosie, pentru ca niste cinici v-au dat carpe de doi lei, de s-au umplut spitalele“

Preotul Eugen Tanasescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, spune ca nu Biserica a umplut spitalele, ci mastile care nu sunt bune si nu ne protejeaza de contaminare.

“Nu-l scoateti vinovat pe IPS Teodosie, pentru ca niste cinici v-au dat carpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au aparut retorii care se agita irational ca “ce alegi, Pestera sau ATI?” si ca IPS Teodosie incita la nerespectarea legii. Le atrag atentia ca-s orbi si surzi. Credinciosii au fost purtati prin frig, ploaie, soare, dupa hatarul guvernantilor, ca vezi Doamne, e pericol la Biserica.

Asta in vreme ce n-au fost probleme cu inghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comertului. In vremea asta, nimeni nu raspunde ca 90% (mai nou) din mastile puse “spre protectie” au fost niste carpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernantilor prin birouri, fara nici o opreliste.

Dar important e sa supraveghem credinciosii cu elicoptere. Filtrele politiei sunt mai ceva ca mastile. In vreme ce SUA si Franta au anulat interdictiile discriminatorii.
Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcaiala de interese enorme pe niste carpe, numite masti.

Citeste si articolul :   Revolta hotelierilor care cazeaza romani carantinati: „Confundati carantina cu sejurul? Poftiti mancare de carantina”

Pe care au tupeul sa le si redenumeasca “acoperitoare faciale” doar ca sa-si acopere, juridic, smenul. In rest, va lasa sa le cumparati ca pacalitii, ca tot nu va protejeaza.
Cand expui populatia la infectare, cu o carpa neconforma in peste 90% (!!!)din cazuri, cand transportul in comun e prima cale de transmitere a virusului si poti merge oriunde pe proprie raspundere, vii si repeti obsesiv ca n-ai voie sa mergi la o slujba undeva in padure…

Statul practica prea mult dubla masura”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.