Preotul Eugen Tanasescu sare in apararea lui IPS Teodosie: „Nu-l scoateti vinovat pe IPS Teodosie, pentru ca niste cinici v-au dat carpe de doi lei, de s-au umplut spitalele“

Preotul Eugen Tanasescu, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, spune ca nu Biserica a umplut spitalele, ci mastile care nu sunt bune si nu ne protejeaza de contaminare.

“Nu-l scoateti vinovat pe IPS Teodosie, pentru ca niste cinici v-au dat carpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au aparut retorii care se agita irational ca “ce alegi, Pestera sau ATI?” si ca IPS Teodosie incita la nerespectarea legii. Le atrag atentia ca-s orbi si surzi. Credinciosii au fost purtati prin frig, ploaie, soare, dupa hatarul guvernantilor, ca vezi Doamne, e pericol la Biserica.

Asta in vreme ce n-au fost probleme cu inghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comertului. In vremea asta, nimeni nu raspunde ca 90% (mai nou) din mastile puse “spre protectie” au fost niste carpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernantilor prin birouri, fara nici o opreliste.

Publicitate

Publicitate

Dar important e sa supraveghem credinciosii cu elicoptere. Filtrele politiei sunt mai ceva ca mastile. In vreme ce SUA si Franta au anulat interdictiile discriminatorii.
Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcaiala de interese enorme pe niste carpe, numite masti.

Citeste si articolul :   O asistenta romanca, eroina in Italia, spune ce se intampla cu adevarat in Lombardia: "Ne vom infecta toti, incet, incet”

Pe care au tupeul sa le si redenumeasca “acoperitoare faciale” doar ca sa-si acopere, juridic, smenul. In rest, va lasa sa le cumparati ca pacalitii, ca tot nu va protejeaza.
Cand expui populatia la infectare, cu o carpa neconforma in peste 90% (!!!)din cazuri, cand transportul in comun e prima cale de transmitere a virusului si poti merge oriunde pe proprie raspundere, vii si repeti obsesiv ca n-ai voie sa mergi la o slujba undeva in padure…

Statul practica prea mult dubla masura”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.