Dan Barna, depistat cu COVID

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca a fost depistat cu COVID-19 si ca va sta in izolare in perioada urmatoare. Anuntul a fost facut printr-o postare pe Facebook.

“Am aflat in aceasta dupa amiaza ca am contractat Covid-19. Rezultatul a venit in urma unui test pe care l-am facut preventiv inaintea unui eveniment la care urma sa particip zilele urmatoare.
Starea mea generala e buna si voi petrece urmatoarele zile in autoizolare. Voi continua sa fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine in masura in care pot face acest lucru online.

Aveti grija de voi si ai vostri si respectati cu strictete regulie de protectie.

Trecem si peste asta”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Dan Barna este licentiat in Drept al Universitatii din Bucuresti (1998). In perioada februarie–iulie 2000, a urmat un curs de formare de formatori la International Development Law Institute din Roma.[2] In 2003, a obtinut un master in Management de proiect din partea Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Citeste si articolul :   Fost sef SIE: Daca virusul a fost lansat din laboratoarele unei superputeri, tot aceasta il va opri

Intre 1996 si 1999, Dan Barna a lucrat pentru Centrul de Informare si Documentare pentru Tineret din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului. In perioada 2003–2004 a lucrat pentru Transparency International la crearea Centrului de Consiliere Anticoruptie pentru Cetateni, iar intre 2005 si 2007 a lucrat cu Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti, unde a coordonat campaniile de informare privind Fondul Europa.

In 2007 a infiintat Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG, impreuna cu Ana Laura Buzatu, George Horia Ion Ionescu si Dragos Jaliu. A iesit din firma in 2016, odata cu preluarea functiei de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene. In perioada cat a activat in mediul privat, Dan Barna a lucrat mult cu statul, in proiecte pe fonduri europene. Firma sa a avut contracte cu Ministerul Dezvoltarii in 2009, cu Ministerul de Interne in 2011 si 2013, cu Ministerul Fondurilor Europene in 2013, cu Ministerul Justitiei in 2014 sau cu Prefectura Constanta si Consiliul Judetean Ialomita in 2012, respectiv 2014.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.