Sa fii singur este mai bine decat cu cineva care nu te merita

Intr-o relatie, exista momente in care ne intrebam ce s-ar fi intamplat cu noi daca nu am fi cu partenerul nostru.

Iubirea este un lucru dificil. Uneori trebuie sa cantariti avantajele si dezavantajele, mai ales daca credeti ca a fi singur va fi mai bine pentru dvs. decat cu persoana care era cea mai apropiata din lume.

Poate fi greu sa recunosti, dar exista cel putin patru motive pentru care ai fi mai bine singur este mai bine  decat cu cineva care nu te merita.

1. Scaderea stimei de sine.

Daca relatia ta duce treptat la o scadere a stimei de sine, deoarece partenerul tau nu spune niciodata nimic bun despre tine si actiunile tale, atunci are sens sa te gandesti cum sa-l parasesti si sa incepi o viata independenta.

Publicitate

Nu trebuie sa suporti pe cineva care nu te respecta.

Cel mai probabil, face acest lucru datorita faptului ca el insusi nu stie sa se pretuiasca. Daca ati discutat deja acest lucru si nu ati gasit nicio solutie, este timpul sa va despartiti.

Citeste si articolul :   Preia controlul gandurilor si emotiilor tale

2. Posibilitatea de a va da seama care sunt  prioritatile .

Daca ai inceput deja procesul de iesire dintr-o relatie, atunci singuratatea iti ofera o mare oportunitate de a-ti reevalua prioritatile de viata.

Va puteti concentra asupra a ceea ce aveti nevoie pentru a va simti din nou fericit. In acest moment, nimic nu este mai important decat fericirea ta.

Trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a o realiza. Gasiti bucurie in viata, gasiti sens, respirati profund si bucurati-va de libertate.

3. Obsesia fata de trecut.

Nu va indreptati asupra trecutului relatiei voastre; acest lucru va va impiedica sa iesiti dintr-o situatie toxica.

Poate va va parea foarte rau pentru timpul petrecut cu aceasta persoana. Dar, in schimb, gandeste-te la toate aventurile care te asteapta in noua ta viata libera!

Puteti face orice doriti si, atunci cand va ganditi mereu la trecut, nu traiti pe deplin prezentul.

4. Vampirism energetic.

Vampirismul energetic reprezinta furtul energiei altuia. Profitand de slabiciunea persoanei, altcineva se poate incarca cu energia ta.

Citeste si articolul :   3 semne sigure ca cineva iti lipseste

Daca partenerul tau aspira in mod constant toata energia din tine, atunci este timpul sa te gandesti cum sa fii singur.

Trebuie sa recastigati toata energia pierduta din cauza emotiilor pe care le-ati consumat asupra acestei persoane. Procesul de vindecare va fi o provocare, dar este necesar sa va motivati .

Publicitate

Publicitate

Autor