10 cuvinte si fraze cu putere miraculoasa: incepeti sa le spuneti si totul se va schimba in viata ta

1. M-ai ranit prin ceea ce ai facut / spus.

Nu va fie teama sa spuneti ca persoana v-a ranit. Daca tii cu adevarat la tine si la aceasta persoana, trebuie sa clarifici relatia si sa nu acumulezi amaraciune de resentimente – acest lucru nu va face decat sa agraveze relatia ta.

2. Scuze am gresit.

Nu va fie teama sa recunoasteti ca va inselati, ca ceva este din vina ta. La inceput poate fi dificil, dar la final, o astfel de marturisire iti va usura sufletul si te va ajuta sa corectezi greseala.

3. Nu

Suna atat de simplu, dar multi dintre noi nu o putem spune. A invata sa spui nu este un proces lent si treptat, dar iti schimba viata. Suntem atat de des de acord pur si simplu pentru ca nu stim sa spunem nu, chiar si atunci cand vrem si avem nevoie cu adevarat, ca uneori ne gasim ingropati sub obligatii neplacute si stres. Invata sa scapi de ea.

Citeste si articolul :   Emotiile iti joaca feste? Invata cum sa-ti controlezi viata

4. Nu sunt de acord cu tine

Este complet normal sa nu fii de acord cu ceva sau cu cineva. Ai dreptul sa crezi sau sa nu crezi nimic din ce au spus altii, iar atunci cand aperi ceea ce crezi ca este adevarat, nu este o infractiune. Invata sa-ti exprimi parerea – oamenii te vor trata doar cu mare respect.

Publicitate

5. Am trecut peste

Cand nu mai poti sau nu vrei sa suporti ceva, trebuie sa spui despre asta. Altii ar trebui sa stie cum te simti cand intrec limita si ca nu vei tolera acest lucru.

Publicitate

6. Nu este treaba ta

Aveti dreptul sa va protejati confidentialitatea. Cand esti intrebat despre detalii din viata ta pe care nu vrei sa le dezvaluie, le poti refuza politicos. Va fi util sa clarificati ca apreciati interesul aratat, dar unele lucruri sunt doar lucruri personale .

7. Nu stiu

Adesea este foarte dificil pentru oameni sa pronunte aceasta fraza, sa admita ca cunostintele lor sunt limitate. Dar adevarul este ca toti continuam sa invatam si nimeni nu poate cunoaste toate raspunsurile, chiar daca unele dintre ele par evidente pentru altii. Nu va fie teama sa spuneti ca nu stiti – o fac oamenii inteligenti si cinstiti.

Citeste si articolul :   Spune aceasta rugaciune si viata ta se va schimba la 180 de grade

8. Ma tem

Fiecare dintre noi are propriile temeri si ne poate fi dificil sa vorbim despre unele dintre ele chiar si cu noi insine. Dar nici tu nu poti sa taci, altfel vei ramane fara sprijin si vei risca intr-o zi sa te regasesti chiar in situatia care provoaca cea mai mare teama. Nu va fie teama sa spuneti ca va este frica – va clarifica altora ca sunteti sincer cu voi insiva si unde anume si cum va pot ajuta sau sprijini.

9. Vreau sa fiu singur

Uneori trebuie sa iti dai timp sa te gandesti la lume si la locul tau in ea, fara a fi distras de altceva. Este descoperirea de sine, curatarea de sine si, uneori, vindecarea sufletului tau.

Cu totii avem nevoie de timp pentru a ne reincarca si a reflecta asupra vietii noastre uneori. Nu va fie teama sa cereti timp si spatiu personal chiar si celor mai apropiati oameni.

Citeste si articolul :   Moduri prin care muzica poate imbunatati performanta

10. Te iubesc

Nu ai nicio garantie ca persoana respectiva iti va raspunde, dar daca simti dragoste in inima ta, atunci ia curaj si spune despre asta. Nimeni nu stie ce se va intampla maine, iar aceste cuvinte pot schimba totul.Te iubesc

Publicitate

Autor