Varza murata si calitatile ei in curele de slabire

Pentru a ramane la aceleasi kilograme pe care le avem, mai ales iarna, varza murata este o adevarata arma miraculoasa. Fermentarea si multe alte vitamine te ajuta sa slabesti – si iti ofera si alte beneficii pentru o sanatate buna.

Cand rulourile de slanina ameninta iarna, multi apeleaza la fructe exotice, cum ar fi ananas sau mango, pentru a-si pastra liniile subtiri ale corpului. Dar exista si un remediu magic din partile locale pe care bunicile noastre il stiau deja si care este cel putin la fel de efficient-  varza murata. Aceasta va poate ajuta sa slabiti din numeroase motive.

Varza murata este usor de pregatit

Salata de varza acra sau murata nu este altceva decat varza care este taiata in fasii subtiri, se pot adauga seminte de chimion, cuisoare sau piper, cateva picaturi de ulei de masline.

Publicitate

Vitamina C din varza murata este importanta pentru arderea grasimilor

Cu toate acestea, exista motive intemeiate pentru care varza de vara  murata este inca un produs dietetic incercat si testat astazi. Prin urmare, un ajutor important este vitamina C. Arderea grasimilor este stimulata de aceasta vitamina – si exista o multime de vitamine in varza murata. Alte efecte secundare de dorit: sistemul imunitar este intarit si se favorizeaza aportul de oxigen din celule.

Fibra din varza murata te face sa te simti satul

Citeste si articolul :   Rugaciune catre Sfanta Treime. Spune-o astazi si Domnul va fi cu tine

Varza murata contine, de asemenea, o cantitate mare de fibre, care va asigură ca nu veti mai simtiti foamea la scurt timp dupa ce ati mancat, si caveti ramane sati pentru o lunga perioada de timp. De asemenea, varza murata este responsabil pentru o buna flora intestinala. Acest lucru este valabil mai ales in combinatie cu acidul lactic care este produs prin fermentarea in varza murata.

Varza murata  nu contine multe calorii

Cu doar 19 calorii la suta de grame, varza murata este un adevarat produs de slabit. Conform specialistilor pentru o femeie adulta  sunt nevoie de 1.900 de calorii consumate zilnic.. Pentru a acoperi aceasta cantitate doar cu varza murata, ar trebui sa mananci zece kilograme. Deoarece varza murata te umple rapid si aceasta senzatie de saturatie dureaza mult timp, 200 de grame la o masa sunt mai mult decat suficiente.

Varza este buna impotriva stresului

Stresul este cel care ucide dietele si duce adesea la cresterea necontrolata in greutate. Este bine ca varza murata contine si vitamina B12, care va ajuta sa reduceti stresul. Faptul ca vitamina B12 este benefica si pentru oase si vasele de sange ofera puncte suplimentare suplimentare.

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.