In fiecare saptamana ii dadea bani unei cersetoare. A ramas fara cuvinte cand a aflat ce facea cu ei

Un om de afaceri din Orlando a povestit pe retelele de socializare despre o cersetoare cu care se intalnea saptamanal. Greg Smith spune ca datorita tinutei sale atragea atentia celor care cerseau. Totusi, femeia despre care este vorba, nu-i cerea niciodata bani.

”– Buna dimineata, domnule! Sa aveti o zi minunata! Dumnezeu sa va binecuvanteze!”

Greg a postat pe contul sau aceasta lectie de viata pentru toata lumea.

„Faceti cunostinta cu Amy Joe. In ultimele saptamani, in fiecare marti, ma intalnesc cu Amy Joe. Ea nu mi-a cerut niciodata bani, doar imi spunea „Buna dimineata, domnule! Sa aveti o zi minunata! Dumnezeu sa va binecuvanteze! ” si imi zambea.

Port un costum atunci cand merg la serviciu, asa ca atrag atentia multor cersetori. Amy Joe nu mi-a cerut niciodata bani. In fiecare marti luam masa impreuna. 30 – 60 minute o ascult cat de optimista e, desi ea nu are mai nimic. ”

Citeste si articolul :   Lidl Romania a cumparat prima sectie mobila de terapie intensiva din tara, pentru pacientii infectati cu noul virus

Greg a fost uluit de ceea ce a spus femeia. Amy Joe nu stia sa scrie si sa citeasca. In schimb, ea nu fumeaza, nu bea si nu se drogheaza. Amy nu stia sa citeasca si nimeni nu a incercat sa o invete.

Femeia i-a marturisit omului de afaceri ca nu-si poate gasi un loc de munca din cauza faptului ca este analfabeta, asa ca toti banii pe care ii primeste ii da pe abonamentul de la biblioteca pentru a imprumuta carti in loc sa-si cumpere mancare. Acest lucru l-a intristat foarte mult pe Greg, Amy era in stare sa renunte la mancare pentru a-si gasi un loc de munca.

“Eu am fost binecuvantat cu doi parinti minunati si cu o familie care a gasit mereu resursele necesare pentru ca eu sa orice mi-am dorit. Amy Joe nu a fost asa de norocoasa. In afara faptului ca eu si Amy luam masa, acum o invat sa citeasca. Timp de o saptamana inchiriez o biblioteca si citim impreuna.

Citeste si articolul :   Lovitura dura pentru fratele Madalinei Manole: "Ma da in judecata. Vrea sa-mi bage pumnul in gura"

Am postat aceasta intamplare nu pentru a ma lauda sau pentru a te face sa iti fie mila de Amy. Am scris pentru a indemna pe cineva sa ajute o persoana care are nevoie. Sunt multe persoane ca Amy. Sa ajuti poate fi usor, la fel ca zambitul sau salutatul. Eu sunt suficient de norocos din punct de vedere financiar pentru a o ajuta pe Amy Joe, asa ca voi face asta in continuare.”, a scris omul de afaceri pe contul sau de socializare.

Autor