Mama lui Iancu Sterp, adevarul despre relatia fiului ei cu Emy Alupei: “Ce e atat de greu de inteles…

Tot mai multe voci spun ca Iancu Sterp si Emy Alupei ar forma un cuplu. Totul a pornit dupa ce duminica, 7 iunie, cei doi au aparut impreuna in noul vlog postat de Iancu pe contul de YouTube.

Iancu Sterp sta mai mult cu Emy Alupei, in timp ce iubita sa, Denisa, a plecat in Londra, acolo unde are locul de munca. Asa au aparut noi zvonuri ca Denisa si Iancu Sterp s-au despartit.  Mama lui Iancu Sterp rupe tacerea si spune adevarul.

Femeia a comentat la mesajele postate pe pagina fiului sau

”Iancu este foarte tanar, nu a fost in relatii cu nimeni. In schimb vorbeste cu toate fetele pentru ca asa este frumos si acum e timpul lui. Nu are de gand sa se lege la cap de acuma”, a spus mama lui Iancu.

Publicitate

”Iancu are o gramada de proiecte, nu sta la oi, nici nu il tin cu mine acasa. Doar ca e un copil care nu vrea sa stea antr-o relatie cu nimeni. Dar cu nimeni, ce e atat de greu de inteles. Este alegerea lui, nu a mea. Are timp peste vreo 5 sau 6 ani sa gaseasca o fata si atunci sa se si casatoreasca. Eu nu am nimic cu Denisa. Iar ea stie”, a mai spus mama lui Iancu Sterp.

Citeste si articolul :   Laura Codruta Kovesi s-a mutat cu iubitul! Acesta nu o scapa nicio secunda din ochi!

Denisa a fost alaturi de Iancu Sterp la Finala Survivor Romania, dar imediat dupa incheierea filmarilor, ea a plecat la Londra. Singura, pentru ca Iancu s-a intors in Hateg, alaturi de familia lui. Nu a stat mult timp acasa, ci a luat drumul Bucurestiului unde a inceput o colaborare cu Emy Alupei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.