Iohannis trebuie sa promulge legea de urgenta: “Presedintele nu-i mai poate pacali pe romani”

Partidul Social Democrat a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur in care se face referire la Klaus Iohannis. Reprezentantii PSD critica modul in care trateaza marirea alocatiilor pentru copii.

“Klaus Iohannis trebuie sa #promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii daca vrea ca romanii sa nu-l considere principalul autor al planului PNL de amanare repetata a aplicarii legii.

Liberalii arata deja public ca vor sa tergiverseze la maxim o masura buna pentru milioane de copii. Orban se gandeste sa atace legea la Curtea Constitutionala, iar ministrul Muncii spune ca va face calcule peste vreo luna.

Articolul continuă după reclame

Nu sunt doar cinici, se dovedesc si total decuplati de la realitate. In Germania, guvernul de dreapta tocmai da o #alocatie suplimentara de 300 de euro pentru fiecare copil, ca parte a planului anti-criza. In Romania, premierul de dreapta vorbeste despre alocatiile copiilor ca despre niste “pomeni”.

Publicitate

Acum, presedintele nu-i mai poate pacali pe romani, ca in ianuarie cand a semnat rapid legea, apoi a impins Guvernul sa o amane noua luni. Al doilea sabotaj asupra dublarii alocatiilor va arata de ce un presedinte care-i minte pe copiii Romaniei nu poate fi un bun parinte al natiunii!” se specifica in mesajul postat de PSD pe pagina de Facebook.

Citeste si articolul :   Vesti noi din Italia. Guvernul ia in calcul repornirea economiei, treptat, dupa Pastele catolic

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.