Gabriela Firea, mesaj dur: “Tataru si Orban sunt complici la toate dramele din aceste zile.”

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a declarat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: “Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece!”

“Pot crede si spune orice romanii, politrucii lui isi vad in continuare de scaunele moi, de incompetenta si coruptia din ministere.” a transmis Gabriela Firea, intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a social democratilor, facand referire la Premierul Ludovic Orban si echipa condusa de acesta.

“Tataru trebuia sa-si dea demisia de la primele victime ale pandemiei! Pentru ca este incapabil sa aplice masurile salvatoare din Europa. Le stie, i s-au adus la cunostinta dar le ignora. Nu vor testare, pentru a nu se sti numarul real de cazuri.

Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul. Si el, si Orban care il mentine in fruntea Sanatatii, in vremuri atat de grele, sunt complici la toate dramele din aceste zile.”

Ministrul Sanatatii a anuntat ca nu va demisiona dupa tragedia de la Neamt

Citeste si articolul :   Cum arata chilia Parintelui Arsenie Boca din Muntii Fagaras

„Nu pleaca nimeni si nu fuge nimeni de raspundere, dar haideti sa vedem un ministru care e de sapte luni si haideti sa vedem 30 de ani (…) Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca”, a declarat ministrul Sanatatii.

Autor