Prima demisie dupa incendiul de la Piatra Neamt!

Un incendiu puternic a izbucnit sambata la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt. Zece pacienti bolnavi de COVID si care erau intubati au decedat in infernul din Moldova.

Astazi a aparut si anuntul ca urmeaza prima demisie. Acesta a fost facut chiar astazi printr-un comunicat de presa. Maine isi va da demisia.

Este vorba chiar despre managerul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Piatra-Neamt, Lucian Micu. Acesta a transmis luni, intr-un comunicat de presa, ca isi va inainta demisia din functie, marti dimineata, „nu inainte de a sa asigura ca nu lasa lucrurile la intamplare, ci ca va exista o continuitate fara sincope”.

Ce spune primul ministru despre incidentul de la Piatra Neamt.

„Traversam o noua tragedie care indoliaza intreaga Romanie. As dori, in primul rand, sa exprim condoleante familiilor indoliate. De asemenea, sunt cu sufletul alaturi de cei raniti si imi doresc sa se insanatoseasca cat mai repede, iar pentru medicul erou, care a dat dovada de un curaj si spirit de sacrificiu inegalabil, am un profund respect si m-am asigurat ca va primi cel mai bun tratament posibil pentru afectiunile sale. Garantez familiilor victimelor intreg sprijinul Guvernului

Citeste si articolul :   Breaking news! Klaus Iohannis semneaza decretul de lege

Le promit romanilor ca vinovatii vor fi identificati si vor fi trasi la raspundere cu severitate”, a scris Orban in mesajul postat pe retelele de socializare.

Autor