Isi da Nelu Tataru demisia? Anuntul ministrului Sanatatii

Nelu Tataru a spus daca isi da demisia din functie, dupa tragedia care s-a intamplat la Piatra Neamt. Ministrul Sanatatii a declarat ca toti demnitarii care au condus institutia trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru problemele grave din sistemul sanitar.

Tataru a mentionat ca isi va continua activitatea la conducerea Ministerului Sanatatii.

Publicitate

„M-am gandit la tot ce a inseamnat aceasta tragedie, la tot ce au insemnat acei oameni, la familiile lor. M-am gandit la tot ce a insemnat un act medical de calitate care ar trebui dat in orice unitate medicala care este in subordinea Ministerului Sanatatii. Atunci, facand o analiza vivazi de aceste lucruri, deciziile pe care le voi lua in continuare vor fi cele in care voi continua activitatea si reforma sistemului medical romanesc”, a declarat Nelu Tataru in cadrul unei declaratii de presa, sustinute la Ministerul Sanatatii.

„Toti ar trebui sa ne simtim vinovati”, a spus Nelu Tataru.

„Nu pleaca nimeni si nu fuge nimeni de raspundere, dar haideti sa vedem un ministru care e de sapte luni si haideti sa vedem 30 de ani (…) Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca”, a mai spus ministrul Sanatatii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.