Monica Pop a rabufnit: “E strigator la cer”

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, este revoltata pe autoritati pentru ca nu au deschis spitalul de campanie. Medicul spune ca aceste spitale au costat foarte mult.

Iata mesajul integral:

E STRIGATOR LA CER!!!

DE CE NU A FOST “DESCHIS” PINA ASEARA SPITALUL DE CAMPANIE LETCANI ???!!! ASEARA S-A PUTUT, DECI SE PUTEA ORICIND!AU MURIT OAMENI CIND AR FI PUTUT FI SALVATI???!!!

Publicitate

A fost timp destul de pus la punct orice. Iar de cind situatia s-a agravat, punerea in functie a acestor spitale care au costat sute de milioane de euro (13 cel de la Letcani) era o solutie imperios necesara! Romanii au dreptul sa stie!!!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, medicul il ataca pe presedintele Iohannis

“NU STIRI PANICARDE! DOAR GRIJA!

AU INTELES, IN SFIRSIT?!

Astazi in discursul sau, domnul Presedinte a spus, partial, exact ceea ce spun eu de luni si luni de zile : despre PANICA INDUSA POPULATIEI, lucru care face mult rau si provoaca depresii si scaderi grave de imunitate, care, exact ele determina cresterea numarului de infectati!

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca cheama romanii in strada: "Este obligatoriu. Ii cer pe cale oficiala demisia lui Raed Arafat"

Domnule Presedinte, din cauza acestei atit de gresite strategii de comunicare cu populatia, oamenii nu mai au nici curaj, NICI INCREDERE, nici persoective si nici sperante! Vor “cadea” tot mai multi!

Schimbati registrul, va fi in favoarea tuturor iar oamenii vor intelege si vor asculta altfel sa se protejeze! Si o vor face!”, este mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.