S-a aflat! Alex Bodi a fost denuntat de fosta sotie.

Apar noi detalii cazul lui Alex Bodi. Astfel, cea care l-ar fi denuntat pe afacerist este chiar fosta sotie. Silvia Iulia Salagean a adus acuzatii grave la adresa lui Bodi.

Alex Bodi, denuntat de fosta sotie

Totusi, nu Bianca Dragusanu a fost cea care l-a denuntat, ci Silvia Iulia Salagean, femeia cu care afaceristul are o fetita. Conform, spynews.ro, fosta sotie a adus acuzatii grave la adresa lui Alex Bodi in luna septembrie a acestui an.

Silvia Iulia Salagean le-a marturisit procurorilor DIICOT ca in perioada 2014-2016 a practicat prostitutia in anumite cluburi din Germania, Frankfurt si Berlin. Femeia a explicat ca a ajuns acolo prin intermediul fostului ei sot, Alex Bodi.

Totodata, fosta sotie a mai spus ca o certa pentru ca nu ar produce destui bani din prostitutie. Iulia ii spunea de fiecare data ca nu mai suporta acest tip de ”tratament”!

Procurorii DIICOT Craiova au demonstrat ca in anul 2014 Alex Bodi a aderat la gruparea infractionala condusa de nasul fiicei sale, temutul interlop Adrian Timplaru.

Citeste si articolul :   Spania a relaxat o parte din restrictii, dupa scaderea numarului deceselor provocate de coronavirus

Potrivit sursei citate mai sus, nu doar fosta sotie l-a denuntat, ci si o romanca care practica prostitutia la Hamburg in 2015. Potrivit spuselor femeii, fostul isot al Biancai Dragusanu primea o suma foarte mare de bani din prestatiile ei.

Anuntul DIICOT

”La data de 11.11.2020, procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Craiova impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Craiova au efectuat un numar de 23 de perchezitii domiciliare pe raza judetelor Ilfov, Brasov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu si Valcea. Cauza vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de trafic de persoane si proxenetism”, se mentioneaza in comunicatul transmis de DIICOT.

Autor