Cadou neasteptat! Vulpita si Viorel se muta in casa noua.

Cadou neasteptat pentru sotii Stegaru. Veronica si Viorel sunt in culmea fericirii. Cuplul de la Acces Direct se muta in casa noua.  Un telespectator sufletist a fost impresionat de povestea celor doi si le-a facut cadou o casa in care sa-si traiasca viata de acum incolo.

Dupa intoarcerea in Capitala, sotii Stegaru au avut parte de cea mai mare surpriza. Momentan, cei doi locuiesc la un hotel din Bucuresti, dar nu au reusit sa-si gaseasca un loc de munca stabil. In acest context, o persoana a vrut sa le faca o surpriza. Astfel, un barbat din Buzau care are in proprietate o casa in care nu mai locuieste de ceva vreme, vrea sa le-o dea celor doi soti. Barbatul nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea la televizor, ci doar s-a oferit sa-i ajute. Mirela Vaida le-a dat marea veste Veronicai si lui Viorel.

“Este o persoana din judetul Buzau, care are o casa in care nu mai locuieste si pe care vrea sa vi-o puna voua la dispozitie, daca vreti sa locuiti acolo. E foarte important sa aveti o casuta. Tinem legatura, sa ne spuneti cum e la noua casa, daca acceptati”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Citeste si articolul :   Bobby din Dallas, indragostit din nou la 71 de ani. Ce spune actorul despre actuala sa relatie

Veronica a acceptat imediat aceasta propunere.

”Da, vrem! Imi vine un pic sa plang de emotii. Ii multumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru.

Veronica , insarcitata iar

Veronica si Viorel vor deveni parinti pentru a doua oara, in 2021. Totusi, rudele celor doi nu sunt bucurosi de aceasta veste.  Soacra Veronicai a sfatuit-o sa faca intrerupere de sarcina, pentru ca s-a aflat ca nu este copilul lui Viorel, asa cum sustine vecinul sotilor Stegaru. Acesta a declarat ca este copilul lui. Veronica spune  ca daca va fi fata o va chema Doinita sau Mirela, iar daca va fi baietel va purta numele Radu.

Autor