Horoscop zilnic, 12 noiembrie 2020. Luna Plina in Taur schimba destinul zodiilor

Pe 12 noiembrie are loc Luna Plina in Taur, care va scoate in evidenta natura necunoscuta, poate, pana acum a unor riscuri si obligatii materiale, precum si erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare, cat si a unor metode incorecte ori a unor inselatorii carora, din varii motive carora nativii le-au cazut victima. Unii nativi pot avea revelatia adevarului sau pot avea presimtiri pe care nu trebuie sa le ignore, pentru ca, urmand calea sugerata de aceste flash-uri de gandire, ei pot ajunge la sursa raului.

Berbec

Noii parteneri il vor ajuta pe Berbec sa-si atinga obiectivele. In cele din urma, activitatea dvs. de afaceri va aduce beneficii materiale substantiale. O multime de treburi gospodaresti te asteapta dupa-amiaza. Totul ar trebui sa mearga suficient de bine, dar exista sanse de conflict sau de resentimente nespuse. Din fericire, acest lucru se va rezolva rapid.

Taur

Publicitate

In viata Taurului, dinamica pozitiva va deveni vizibila. Poate ca va trebui sa faceti compromisuri si sa incercati sa treziti cele mai bune dintre calitatile umane din voi insiva. Ar trebui sa inceapa sa isi planifice viata in avans, sa se gandeasca la fiecare pas. Cercul tau social va incepe sa se extinda si cel mai probabil vei primi o parere buna, care ar trebui folosita.

Gemeni

Aceasta zi promite sprijinul Gemenilor de sus. De asemenea, rudele, prietenii si colegii nu va vor lasa in necazuri. Nu este o perioada rea pentru cunoscutii romantici, dezvoltarea relatiilor, casatoria. Va exista ocazia de a va intruchipa talentele, de a va realiza visele si de a va arata abilitatile. Visele pot deveni realitate.

Rac

In aceasta zi, Racii nu ar trebui sa planifice nimic. Acum nu este cel mai bun moment al tau. Din cand in cand, poate parea ca in unele probleme nu mergeti deloc inainte. Acest lucru evident nu va va face mai optimist, dar in aceasta perioada este mai bine sa mergeti incet cu fluxul. Incercati sa evitati conflictele in orice mod puteti.

Citeste si articolul :   Sagetator : Horoscop pentru ianuarie 2021

Leu

Premisele vietii sociale capata contur ori chiar vigoare, gratie unor evenimente mai putin luate in calcul de catre nativi, care se pot “trezi pe val”, devenind eroii unor secvente de viata neobisnuite, dar explicabile prin forta astrala cu care va opera Luna Plina in Taur din 12 noiembrie. Nativii vor avea de dus adevarate batalii, de unde si nevoia concentrarii fortelor in acele momente, a adaptarii la stres si a convingerii ca nu trebuie sa lase nimic la intamplare, ci sa tina totul sub control. Atentie ca familia nu va fi un sprijin real pentru voi.

Fecioara

Cei nascuti in Fecioara vor fi pusi in fata unor evidente care ii vor obliga sa tina cont de rolul acestora in deciziile lor majore, acum si in viitor. Poate va fi nevoie sa elimine niste pareri subiective, sa renunte la niste prejudecati, sa abandoneze niste atasamente care, in acest stadiu de viata, nu mai sunt justificate. Moment al trezirii la realitate si deplasari asociate cu nereguli, conflicte cu un reprezentant al autoritatii publice, indiferent daca este vorba de calatorii in tara sau in strainatate.

Regimul banilor si bunurilor va fi pus intr-o ecuatie astrala dificila din cauza Lunii Pline in Taur din 12 noiembrie, care priveste mai ales casa a VIII-a, cea care implica participarea, atitudinea si vointa tertilor in evolutia unei teme care-i intereseaza pe cei nascuti in Balanta. Surprize, intorsaturi de situatie sau descoperiri (demascari) care vor schimba datele problemei si, implicit, strategia ori punctul de vedere al nativilor. De asemenea, nu sunt indicate abordarile pe teme salariale ale celor responsabili sa le rezolve cererile, pretentiile sau reclamatiile.

Citeste si articolul :   Rune 7-13 septembrie 2020: Zodiile care incep o viata noua

Scorpion

Nativii au puternice motivatii astrale pentru regimul relatiilor parteneriale care vor trece prin incercari. Pentru unii nativi, ele pot fi semnificative, pentru altii, ele s-ar putea manifesta sub forma indoielii, a reactiilor subiective si a dorintei de a verifica totul si a nu (mai) avea incredere in nimeni. Scorpionii se vor simti nesiguri, amenintati, manati de neliniste, banuieli, indoieli, spaima de semnificatia ascunsa a unor afirmatii sau evenimente care nu li se par motivate altfel decat prin “lucratura” a cuiva.

Sagetator

Probleme de sanatate. Nota generala este de presiune astrala pusa pe sectorul endocrin, dar si riscul de a se dezvolta infectii ascunse, greu de identificat prin probele curente de laborator. Evitati, in masura in care nu este vorba de o urgenta medicala, orice interventie chirurgicala, fie ea si exploratorie sau la nivelul, aparent fara riscuri, al danturii si al maxilarului inferior. Evitati anesteziile si medicamentele cu efect puternic sedativ. Nu abuzati de alcool.

Capricorn

Relatiile afective s-ar putea destabiliza din cauze subiective: impresii gresite, exprimare a sentimentelor in chip neinspirat, dar si din cauza unor evidente constatari suparatoare care nu mai pot fi contestate, iar acest proces de revelare a unor realitati tainuite va fi posibil sau grabit si intensificat de Luna Plina in Taur din 12 noiembrie. Nici casa relatiilor de prietenie si a atasamentelor pe baza unor gusturi, placeri si aspiratii comune nu va ramane neincercata. Trezirea la realitate ii va obliga pe cei nascuti in Capricorn sa ia decizii, ei nemaiputandu-se preface ca nu au vazut, nu au inteles nimic ori ca respectivele constatari si adevaruri nu-i deranjeaza. De evitat orice fel de compromis!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 februarie 2021. Pestii trebuie sa isi aleaga cu grija prietenii

Varsator

Accentul cade pe relatia cu unul sau cu ambii parinti ori pe nevoia de securizare a unui bun patrimonial. Luna Plina in Taur face posibila descoperirea unei nereguli in acte pe baza careia s-a stabilit o intelegere, a unui viciu juridic care s-a strecurat intr-un document de vanzare/cumparare ori jocul incorect al unui membru de familie. Risc de a fi acuzat pe nedrept sau de a se incerca discreditarea unui nativ. Astrologii avertizeaaza ca daca acest lucru se va intampla, Varsatorii trebuie sa faca efortul sa nu ia nici o decizie pana pe 6 decembrie.

Pesti

Exista riscul unor evaluari gresite, de o abordare subiectiva in fata nevoii de a schimba ceva in felul lor de a percepe lumea, de a vorbi, de a invata, de a vorbi. De asemenea, va fi vorba de riscul de a se lasa fascinati de false adevaruri sau idealuri din cauza Lunii Pline in Taur, din 12 noiembrie, care va arunca asupra felului lor de a intelege lucrurile un entuziasm neselectiv si imprudent. Dezamagiri in plan profesional sau ideologic, mai ales daca va fi vorba de persoane mature care vor avea sentimentul ca au pierdut timpul degeaba si ca s-au risipit in activitati inutile.

Publicitate

Publicitate

Autor