Cum arata declaratia pe proprie raspundere valabila din 9 noiembrie

Cum arata declaratia pe proprie raspundere. Circulatia pe teritoriul Romaniei va fi interzisa intre orele 23.00 si 05.00, cu cateva exceptii, incepand din data de 9 noiembrie. Persoanele care sunt nevoite sa se deplaseze in acest interval vor trebui sa completeze o declaratie pe propria raspundere.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) a decis ca deplasarile in intervalul orar 23:00 – 5:00 vor fi permise pentru a merge la munca, la medic sau pentru ingrijirea copiilor sau a persoanelor varstnice.

Declaratia pe propria raspundere trebuie sa cuprinda numele si prenumele, data nasterii, adresa locuintei/ gospodariei/ locului activitatii profesionale, motivul deplasarii, data completarii si semnatura.

Declaratia de propria raspundere poate fi scrisa si de mana si poate fi prezentata si in format electronic. Descarca documentul:

Publicitate

DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE

Ce prevede hotararea CNSU

Art. 4 – (1) In toate localitatile din Romania, se propune interzicerea circulatiei persoanelor in afara locuintei/gospodariei in intervalul orar 23,00 – 5,00.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Al cincilea caz de coronavirus in Romania.

(2) Prin exceptie de la prevederile alin. (1), circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei este permisa in intervalul orar 23,00 – 5,00 pentru urmatoarele motive:

a) deplasarea in interes profesional, inclusiv intre locuinta/gospodarie si locul/locurile de desfasurare a activitatii profesionale si inapoi;

b) deplasarea pentru asistenta medicala care nu poate fi amanata si nici realizata de la distanta, precum si pentru achizitionarea de medicamente;

c) deplasari in afara localitatilor a persoanelor care sunt in tranzit sau efectueaza calatorii al caror interval orar se suprapune cu perioada interdictiei cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane si care pot fi dovedite prin bilet sau orice alta modalitate de achitare a calatoriei;

d) deplasarea din motive justificate, precum ingrijirea/insotirea copilului, asistenta persoanelor varstnice, bolnave sau cu dizabilitati ori deces al unui membru de familie.

Art. 5 (1) Pentru verificarea motivului deplasarii in interes profesional, persoanele sunt obligate sa prezinte, la cererea personalului autoritatilor abilitate, legitimatia de serviciu, adeverinta eliberata de angajator sau o declaratie pe propria raspundere;

Citeste si articolul :   Veste proasta. Nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania. Anuntul oficial al autoritatilor

(2) Pentru verificarea motivului deplasarii in interes personal, persoanele sunt obligate sa prezinte, la cererea personalului autoritatilor abilitate, o declaratie pe propria raspundere, completata in prealabil;

(3) Declaratia pe propria raspundere trebuie sa cuprinda numele si prenumele, data nasterii, adresa locuintei/ gospodariei/ locului activitatii profesionale, motivul deplasarii, data completarii si semnatura.

DESCARCA DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.