5 semne ca esti inca indragostit de fosta ta iubire

Ai iesit dintr-o relatie de ceva devreme si crezi ca ai reusit sa te indepartezi de fosta ta iubire – uite cum poti vedea daca inca mai esti indragostit de aceea persoana.

Iti asiguri mereu prietenii si familia, ca: “am trecut de acest moment”, dar….asta inseamna ca nu il urmaresti pe retele de socializare sau daca ar posta ceva, tu nici  nu ai observa pentru ca “ai trecut peste aceasta relatie”. Persoana “fostei/fostului”, nu mai este de actualitate pentru tine, este lipsita total de importanta incat ai aruncat si puloverul pe care il aveai de el imediat dupa  ce v-ati despartit.

Esti familiarizat cu astfel de sentimente? Da? Multor oameni le este greu sa se indragosteasca iar atunci cand o fac si la ceva timp apare o despartire le este destul de greu sa se mai indragosteasca din nou. Nu este de mirare, la urma urmei, este dureros sa fii apropiat de cineva si  apoi sa te indepartezi imediat de acea persoana cu care ai avut cu siguranta si momente frumoase. Si sa fim sinceri, o prietenie cu fostul functioneaza extrem de rar.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale pe care le apreciem doar atunci cand le pierdem

Este absolut uman sa te intrebi ce face fostul/fosta. Sau cu cine se intalneste. Si apoi sa suferi cand vezi poze pe retele de socializare faptul ca au iesit la restaurantul tau preferat.

Publicitate

Astfel, uite cum poti sa afli daca ai trecut deja peste aceea relatie sau inca iti este intiparita in minte si suflet:

Il urmaresti pe retelele de socializare

Poate ca esti unul dintre acei oameni care inca raman prieteni pe canalele de socializare sau poate ca ii ceri sa deveniti prieteni, doar pentru ca nu ai mai auzit nimic despre el de mult timp. Astfel, cel putin o data pe zi, il cauti. Desigur, este cumva normal sa nu renunti la interesul tau pentru trecut, dar daca ii vizitezi profilul in fiecare zi, nu iti va trece prea curand.

Publicitate

Ii urmaresti noua partenera/ partener

Din nou si acest lucru este normal, la urma urmei, vrei sa stii daca este pe maini bune – bineinteles doar pentru ca ii doresti binele si esti o persoana cu bune intentii. Chiar si dupa ce ai incheiat relatia, te va face sa fii un pic nedumerit atunci cand il vezi din nou fericit, indragostit de altcineva. Deosebit de dificil: daca mai arata si bine.

Citeste si articolul :   La ce sa ne asteptam de la anul Bivolului de metal alb: horoscopul chinezesc pentru 2021

Te gandesti la el

Gandurile catre fostul partener sunt extrem de dese. De fiecare data cand auzi o melodie sau treci pe langa locuri despre care ai amintiri frumoase in care erai cu el…. Este in regula sa te gandesti la fostul tau iubit din cand in cand, pentru ca el a fost o parte importanta din viata ta la un momentdat, dar daca cineva te intreaba cand te-ai gandit ultima data la el iar tu ii raspunzi la aceasta intrebare ca acum 5 minute sau ieri, atunci cu siguranta inca nu ai reusit sa treci peste aceasta relatie.

Eviti intalnirile

Oricine nu merge la intalniri dupa o despartie, este aproape sigur ca inca nu ar resusit sa treaca peste aceea despartire. Desigur, nu ar trebui sa sari direct dintr-o relatie in alta, dar macar te poti bucura de timpul tau in liniste. Cateva flirturi ici si colo, nu vor rani pe nimeni, nu? In orice caz, este mai bine decat sa-ti para rau si sa plangi la filme romantice.La urma urmei, nu ajungi sa cunosti pe nimeni in acest fel.

Citeste si articolul :   Certuri incontinuu in viata de cuplu? Scapa de cicaleala

Ati ramas in contact

Chiar daca majoritatea celor despartiti spun „putem ramane prieteni”, functioneaza numai in cele mai rare cazuri. Mai ales nu imediat dupa despartire, pentru ca atunci ar trebui mai intai sa va pastrati distanta si sa nu-i scrieti constant despre trivialitati.

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.