5 alimente naturale care iti ard grasimile din jurul abdomenului

Vrei sa slabesti? Nu sunteti siguri ? Multi oameni se lupta cu pierderea in greutate.

Din pacate , solutii rapide si usoare  nu prea exista (cel mai bun mod de a slabi este o combinatie de dieta si exercitii fizice). Multi oameni apeleaza la pastile dietetice, medicamente si diete periculoase, niciuna dintre acestea nu este eficienta pe termen lung si toate pot avea consecinte grave asupra sanatatii.

Cu toate acestea, exista modalitati relativ simple prin care puteti sustine procesul natural de slabire al corpului folosind ingrediente organice si naturale.

Mai jos este o lista de alimente care va pot ajuta sa pierdeti in greutate, mai ales atunci cand sunt consumate in mod regulat (dar totusi cu moderare – aproximativ o lingura pe zi).

1. Otet de mere

Cunoscut pentru numeroasele sale utilizari, otetul de mere este un ingredient versatil si exista o multime de dovezi care sa sustina utilizarea acestuia in dietele de slabit.

Citeste si articolul :   Sapte alimente si bauturi pentru protejarea si repararea ficatului

In culturile din Africa de Nord, otetul de mere a fost folosit pentru pierderea in greutate de multi ani. O lingurita sau o lingura de otet de mere pe zi este suficienta.

2. Mierea organica cruda

S-a dovedit ca mierea organica cruda este benefica in mentinerea nivelului de zahar din sange si colesterol la diabetici.

Mierea cruda contine, de asemenea, enzime care lipsesc din mierea procesata, care va pot ajuta sa va mentineti intestinele sanatoase si sistemul digestiv sa functioneze bine – ceea ce este foarte important atunci cand incercati sa slabiti.

Mananca o lingura de miere inainte de culcare. Mierea ajuta la imbunatatirea somnului, ceea ce este important pentru mentinerea unui metabolism sanatos.

3. Ghimbir

Ghimbirul s-a dovedit a fi benefic pentru controlul obezitatii, asa ca de ce sa nu il incluzi in schema de slabire? Il puteti adauga cu usurinta undeva sau il puteti prepara in ceai. Ghimbirul este un condiment cu adevarat versatil.

Citeste si articolul :   Tofu sau branza de soia: 7 mari beneficii

4. Curcuma

Daca inflamatia si retentia de lichide fac parte din lupta impotriva pierderii in greutate, curcuma poate ajuta. Cunoscut pentru proprietatile sale antiinflamatorii, acest condiment ajuta si la stimularea metabolismului.

5. Suc de lamaie

Sucul de lamaie este un remediu popular obisnuit pentru pierderea in greutate, dar este cu adevarat eficient? Mai multe studii arata ca sucul de lamaie actioneaza ca un agent „anti-grasime”.

Adaugarea sucului de lamaie in apa de baut este o modalitate buna de a o folosii in dieta ta.

Pierderea in greutate poate fi un proces dificil si care consuma mult timp, dar merita efortul!

Alte alimente care sunt excelente pentru pierderea in greutate includ proteinele din peste, cerealele integrale (fulgi de ovaz, de exemplu), avocado si alte alimente bogate in fibre.

Autor